UV-suojatut

Tuotteet (0)

Jos työskentelet päivittäin useita tunteja auringonpaisteessa tai vaikka vain hetkittäin UV-indeksin ollessa huipussaan, asettaa se erityisiä vaatimuksia työvaatteillesi. MASCOTilla on laaja valikoima UV-suojattuja työvaatteita, jotka on suunniteltu suojaamaan käyttäjäänsä auringon UV-säteilyltä.

Suojaa itsesi auringonsäteiltä

MASCOTin valikoimasta löydät UV-suojatut työvaatteet, jotka on sertifioitu UV-standardi 801:n mukaisesti. Sertifiointi takaa parhaan mahdollisen suojan auringon UV-säteilyltä. Kun valitset sertifioidut UV-suojatut työvaatteet, voit olla varma, että auringon UV-säteily ei pääse vahingoittamaan ihoasi vaatteiden lävitse.

Paljon erilaisia vaihtoehtoja

MASCOTin valikoimaan kuuluu paljon erilaisia UV-suojalla varustettuja tuotteita, kuten työhousuja, avosuojia, työtakkeja ja puseroita sekä T-paitoja, shortseja ja polvihousuja. MASCOTin UV-suojatut työvaatteet ovat yhtä kulutuksenkestäviä ja käytännöllisiä kuin valikoiman muutkin tuotteet. Niissä on tavallisista työvaatteista tuttuja käytännöllisiä toimintoja ja taskuja, kuten riipputaskuja, polvitaskuja ja etutaskuja.

Näkyvää ja turvallista kesää!

MASCOTilta löydät myös työvaatteet, jotka sekä pitävät sinut näkyvänä että suojaavat auringon UV-säteilyltä. Jos esimerkiksi työskentelet koneiden tai liikenteen lähellä, jossa näkyvyys on ratkaisevan tärkeää turvallisuuden kannalta, valitse MASCOTin valikoimasta fluoresoivasta materiaalista valmistetut ja heijastimilla varustetut UV-suojatut työvaatteet.