Autodromo Nazionale Monza

  Autodromo Nazionale Monza legendaariselle moottoriradalle saapuvia odottaa tanskalainen tuulahdus, sillä kaikki radan työntekijät kulkevat MASCOT-työvaatteissa.

  2019 - MASCOT<span>&reg; WORKWEAR -&nbsp; Monza - logo</span>
  Monza Eni Circuit - Kilpa-auto

  Autodromo Nazionale Monza halusi työvaatekumppanikseen moottoriurheilua ymmärtävän ja asialle omistautuneen yrityksen ja valitsi siksi MASCOTin. Eikä syyttä, sillä MASCOT sponsoroi jo entuudestaan useita moottoriurheilukohteita. Yhteistyö Monzan kanssa on luonnollista jatkoa sponsorointisopimuksille ja vahvistaa MASCOTin asemaa moottoriurheilun maailmassa.

  »MASCOT on moottoriurheilupiireissä se yritys, johon muita verrataan. Se on vahva yhteistyökumppani, joka pyrkii oman organisaatiomme tavoin tarjoamaan aina huippulaatua. Lisäksi sen monipuolisessa valikoimassa on sopivia teknisiä vaatteita kaikille Monzan työntekijöille radalta konttoriin«, Monzan toimitusjohtaja Alessandra Zinno toteaa.

  Vaatimuksena joustavuus

  Monzan radan työntekijät käyttävät lähinnä joustavia MASCOT-vaatteita. Kun moottoriradan työntekijöille etsittiin uutta työvaatteiden toimittajaa, valintaan vaikuttivat eniten liikkumisen vapaus ja korkea laatu. Lisäksi vaatteiden piti sopia niin tapahtumakoordinaattoreille, siivoojille kuin toimistotyöntekijöillekin.

  Autodromo Nazionale Monza

  5 770 metriä pitkä Monzan rata avattiin vuonna 1922, ja sitä kutsutaan myös Vauhdin temppeliksi. Radalla ajetaan vuosittain monen tyyppisiä autokilpailuja, muun muassa Italian Formula 1 Grand Prix.