Logopainatukset ja brodeeraukset

Harkitsetteko yrityksenne logon ja/tai työntekijän nimen painattamista tai brodeeraamista työvaatteisiin? Selvästi näkyvällä logolla voi olla yritykselle suuri merkitys. Ennen kaikkea se lisää yrityksen tunnettuutta; toimivathan logoa vaatteissaan kantavat työntekijät yrityksen edustajina. Lisäksi näkyvä logo tai yrityksen nimi auttaa sekä nykyisiä että potentiaalisia asiakkaita yhdistämään työntekijöidenne ammattitaidon ja palvelualttiuden nimenomaan teidän yritykseenne. Logopainatukset ja brodeeraukset ovat yrityksille tärkeä tekijä matkalla tuntemattomasta hyvämaineiseksi.

Painatus omien toiveiden mukaan - Yrityksen logo

Mainosta yritystä nimellä ja logolla

MASCOT-työvaatteiden painatukset ja brodeeraukset hoidetaan osana tilausprosessia. Siirtokuvien ja brodeerausten lisääminen on helppoa tilausratkaisusta riippumatta, koska työ kuuluu samaan automatisoituun prosessiin korkeavarastosta poiminnan kanssa.

Siirtokuvat - MASCOT® WORKWEAR

Siirtokuvat

  • Pienetkin yksityiskohdat selkeitä
  • Mahdollisuus käyttää liukuvärjäystä
  • Sopii vedenpitäviin vaatteisiin

Siirtokuvat ovat teräviä, yksityiskohtaisia ja kestäviä. Niihin saa kaikki halutut värit ja tarvittaessa vähittäiset siirtymät väristä toiseen. Siirtokuvia ei suositella neule- ja fleecetuotteisiin. Vedenpitäviin työvaatteisiin ne sen sijaan sopivat erinomaisesti.

Brodeeraukset - MASCOT® WORKWEAR

Brodeeraukset

  • Pitkäkestoinen ratkaisu
  • Kestää pesua ja valoa erittäin hyvin
  • Sopii neule- ja fleecetuotteisiin

Brodeeraukset ovat ylellisiä, hyvännäköisiä ja kestäviä. Koska kuvio on tehty langasta, sen värit ja muodot pysyvät hyvinä toistuvista pesuista ja valolle altistumisesta huolimatta. Logobrodeerauksissa voi käyttää 12 eri väriä, ja värivaihtoehtoja on 300. Brodeeraukset sopivat erityisesti neule- ja fleecetuotteisiin, mutta niitä ei suositella vedenpitäviin vaatteisiin, koska brodeerausneulat tekevät reikiä vedenpitävään kalvoon.

Koko ja sijoittelu

Kaikkiin MASCOT-tuotteisiin on jätetty tilaa logolle tai yrityksen nimelle. Painatusalueet on valittu niin, etteivät logot vahingoittaisi itse tuotetta ja pysyisivät hyvinä mahdollisimman pitkään. Oheinen kuva näyttää tyypilliset logopaikat MASCOT® Dresden -takissa ja MASCOT® Mannheim -housuissa. Ota huomioon, että painatusalueet eivät ole kaikissa tuotteissa samat. Jokaiselle logoalueelle on määritetty logon enimmäiskoko, joka takaa, että painatuslaatu on hyvä ja tuote säilyttää kestävyytensä.

Työtakki & Työhousut - Koko ja sijoittelu - MASCOT

Tyypilliset logojen ja tekstien paikat MASCOT® Dresden -takissa ja MASCOT® Mannheim -housuissa. Ota huomioon, että painatusalueet eivät ole kaikissa tuotteissa samat.

Ratkaisut tuotetyypin mukaan

Logopainatuksen tai brodeerauksen voi lisätä kaikkiin MASCOT-työvaatteisiin. Joustavissa tuotteissa käytetään venyviä siirtokuvia, jotka eivät repeä kankaan joustaessa. Siirtokuvapainatuksiin soveltumattomissa tuotteissa käytetään brodeerausta. MASCOT tarjoaa monenlaisia siirtokuvapainatuksia monissa eri hintaluokissa. Laadukas siirtokuva näyttää upealta ja kestää pitkään.

Brodeeraukset - FALCK

Painatus omien toiveiden mukaan

Vaikka logoja on monenlaisia, työvaatteiden logopainatukset pitää pystyä tekemään helposti logoja muuttamatta. Logo painetaan tai brodeerataan vaatteeseen vasta kun logotoimittaja on luonut ja sinä olet hyväksynyt sen. Logon luominen kannattaa jättää MASCOT-jälleenmyyjän oman logotoimittajan tehtäväksi. Kun logo on valmis, jälleenmyyjä lähettää sen MASCOTille.

Jos sinulla on kysyttävää tai jos kaipaat inspiraatiota logopainatuksiin ja brodeerauksiin, ota yhteyttä MASCOTin asiakaspalveluun tai paikalliseen MASCOT-jälleenmyyjään.

Fluoresoivat työvaatteet

Fluoresoivien suojavaatteiden logoja koskevat erityiset kokovaatimukset. Niitä on noudatettava mahdollisten näkyvyyttä koskevien sertifiointien säilyttämiseksi. Tarkempia tietoja saat MASCOT-jälleenmyyjältäsi.