Tekniset alusvaatteet

  Mitä etsit?

  Kosteutta siirtävät alusvaatteet – pitävät kehon kuivana

  Blue - brand DNA

  Kevyet ja nopeasti kuivuvat alusvaatteet

  Kosteutta siirtävät alusvaatteet, jotka sopivat alimmaksi kerrokseksi. Kangas kuivuu nopeasti ja ehkäisee siten kehon kylmettymistä. Joustava materiaali mukautuu vartalon muotoihin.
  Turquis - brand DNA

  Erittäin tehokkaasti kosteutta siirtävä, antibakteerinen ja antistaattinen

  Polyesterin ja bambuhiilikuidun yhdistelmä tekee kankaasta erittäin hyvin kosteutta imevää. Vaate tuntuu kuivalta kosteanakin. Lisäksi bambuhiilikuidulla on antibakteerisia ja antistaattisia ominaisuuksia, joista on hyötyä erityisesti alimmaisena ihoa vasten käytettävissä vaatteissa.
  Cyan - brand DNA

  Nopeasti kuivuva ja kosteutta tehokkaasti siirtävä

  Kosteutta siirtävien kuitujen markkinajohtaja COOLMAX® tekee alusvaatteista erittäin hyvin kosteutta siirtävät. COOLMAX®-alusvaatteissa ei palele, koska iho ei tunnu kostealta edes raskaassa fyysisessä työssä. Kosteus kulkeutuu materiaalin ulkopinnalle, jakautuu laajemmalle alueelle ja haihtuu pois iholta. COOLMAX®-alusvaatteet ovat helppohoitoisia, pehmeitä ja nopeasti kuivuvia.

  Eristävä ja kosteutta siirtävä – pitää kehon kuivana ja lämpimänä

  Yellow - brand DNA

  Kevyet ja monikäyttöiset alusvaatteet

  Kosteutta siirtävät ja eristävät alusvaatteet pitävät kehon kuivana ja lämpimänä aktiivisuustasosta riippumatta. Kankaan polypropeenikuidut minimoivat tuotteesta aiheutuvat hajuhaitat. Tuote kestää pesun 60 asteessa ja kuivuu nopeasti.
  Magenta - brand DNA

  Loistava joustavuus tehokkaalla kosteuden siirrolla

  COOLMAX® ALL SEASON on ainutlaatuinen sisäkerros ihoa vasten. Paitsi että erikoisrakenteinen kangas kuljettaa pois kosteutta äärimmäisen hyvin, se myös jakaa kosteuden suuremmalle alueelle ja pois iholta. Materiaalin erityisominaisuus on, että se eristää lämpöä kylmällä ilmalla ja viilentää lämpimällä. Nelitahoinen stretch-kangas myötäilee tiiviisti vartaloa, on joustava ja erittäin miellyttävä yllä. Kangas on kevyttä, helppo pestä ja se kuivuu nopeasti. Kangas on kevyttä ja kuivuu nopeasti.

  Erittäin eristävät ja kosteutta siirtävät alusvaatteet – pitävät kehon kuivana ja lämpimänä

  Orange - brand DNA

  COOLMAX® villalla

  Villa pitää huolen siitä, että keho pysyy lämpimänä, ja erityisesti kehitetty polyesterikuitu siirtää kosteuden pois nopeasti. Valitse COOLMAX®-kuitua ja villaa sisältävät tuotteet, kun tarvitset tehokasta kosteuden siirtoa ja haluat pitää kylmyyden loitolla.
  Red - brand DNA

  Pysy kuivana ja lämpimänä, kun pakkanen puree

  Thermax® on MASCOTin kehittämä erittäin tehokkaasti eristävä kolmikerroksinen materiaali. Erittäin hyvin lämpöä eristävät Thermax®-alusvaatteet on tarkoitettu kylmiin olosuhteisiin. Iho pysyy aina kuivana, sillä kankaan sisäpinta kanavoi kehon kosteuden ulkokerroksen puuvilla- ja modaalikuituihin.