MASCOT® Mobile Showroom

  Käyttääkö yrityksesi liikaa aikaa työvaatteiden tilaamiseen? Ja onko vaikeaa löytää aikaa käydä paikallisen jälleenmyyjäsi luona ostamassa uusia työvaatteita? MASCOTin mobile showroomin vierailu säästää aikaa ja rahaa. Järjestä tapaaminen MASCOTin tai paikallisen jälleenmyyjäsi kanssa.

  MASCOTin mobile showroom on jo käynyt vierailulla useassa yrityksessä. Tässä muutamat heistä kertovat vierailusta.

  MASCOT® Mobile Showroom - Auto

  »MASCOTin mobile showroom vieraili meillä henkilökunnan kokouksen yhteydessä. Kokouksen päätyttyä kaikilta työntekijöiltä otettiin vartalon mitat ja he kokeilivat vaatteita. Se helpottaa vaatteiden tilaamista verkosta MASCOT® SmartStore:sta. MASCOTin mobile showroom on älykäs, yksinkertainen ja helppo.« Bio Supply.

  »On hienoa, että esittelyauto kävi meillä. Valikoima on laaja ja valinnanvaraa on enemmän kuin jälleenmyyjillä. Oli hienoa sovittaa vaatteita heti ylleen ja saada siihen opastusta. Tämä säästi meiltä sekä aikaa, että rahaa.« Aalborgin yliopisto.

  »Oli hienoa, että MASCOTin mobile showroom kävi meillä sillä jälleenmyyjällä ei ollut samaa valikoimaa. Vierailun aikana pystyimme kokoamaan valikoiman, tuntea laadun ja puhua tarpeistamme. Se oli myös valtava etu, että pystyimme ottamaan mitat kaikista työntekijöistä kerralla.« Selmer Volkswagen.

  »Esittelyauto on hyvä idea, koska se tuo mukanaan eri kokoja ja kankaita. Tällä tavalla työntekijät voivat yrittää vaatteita heti ylleen ja välttyä väärinymmärryksiltä.« Comfort Units.

  Watch

  MASCOT® Mobile Showroom tarjoaa monia etuja

  MASCOTin mobile showroom vierailee yrityksessäsi työvaateasiantuntija ratin takana, ja me löydämme sinulle ajan mikä sopii aikatauluusi.

  Esittelyautossa on laaja valikoima kestäviä ja toimivia työvaatteita ja turvajalkineita. Tuotteet on valittu huolellisesti toimialallesi, ja esittelytila tarjoaa yleiskatsauksen kaikista mahdollisuuksista. Näe, tunnustele ja kokeile vaatteita ja jalkineita.

  Hand shake

  Kokoa yksilöllinen ratkaisu

  Yhdessä MASCOTin työvaateasiantuntijan kanssa voit puhua mahdollisuuksista ja siitä, kuinka löydämme parhaan ratkaisun tarpeisiisi ja toiveisiisi. Sisältää mahdollisuuden logon painamiseen, sekä brodeeraukseen. Opastamme sinut myös helpoimpaan ja nopeimpaan tilausratkaisuun paikallisen jälleenmyyjäsi kanssa.

  Mittataulukko

  Mittauta itsesi paikan päällä

  Kun MASCOTin mobile showroom vierailee yrityksessäsi, kollegasi voivat pistäytyä paikalla ja mittauttaa itsensä muutamassa minuutissa. Tuomme kaikki koot, joten jokainen löytää oikean koon heti. Tällä tavalla on helppo tehdä tilaus, kun olet siihen valmis.


  Tee työvaatteiden käsittelystä helppoa ja tehokasta. Varaa ei-sitova aika MASCOTin mobile showroomin vierailulle. Ota yhteyttä MASCOTiin tai paikalliseen työvaatteiden jälleenmyyjään.

  Lue lisää: