Lämpövaatteet

    Jos työskentelet kylmässä ympäristössä, kuten varastosta, kylmiössä tai ulkona, on tärkeää, että pysyt lämpimänä läpi työpäiväsi. Löydät MASCOTilta valikoiman käytännöllisiä ja toiminnallisia lämpövaatteita, joita voit käyttää erikseen tai tavallisten työvaatteiden alla.

    Täydellinen takki siirtymäkaudelle

    Monipuolinen lämpötakki on hyvä valinta siirtymäkaudelle, kun sää on liian lämmin talvivaatteisiin. MASCOT tarjoaa erilaisia lämpötakkeja, jotka vuorien erityisominaisuuksien ansiosta pitävät sinut lämpimänä koko päivän. MASCOT käyttää ainutlaatuista CLIMASCOT®-vuorausta, joka on kevyt, pehmeä ja kestävästi valmistettu kierrätetyistä materiaaleista. MASCOTin lämpötakit eivät tee kompromisseja istuvuudesta tai toiminnallisuudesta. Takit on varustettu erilaisilla toiminnallisilla yksityiskohdilla, kuten heijastimilla, erilaisilla taskuilla ja venyvällä kankaalla, joka lisää liikkumisenvapautta.

    Pysy lämpimänä eristävällä välikerroksella

    Lämpövaatteet soveltuvat täydellisesti välikerrokseen, kun työskentelet alhaisissa lämpötiloissa. Jos esimerkiksi työskentelet varastoissa, jäähdytys- tai pakastus huoneissa tai talvikuukausina rakennustyömaalla tiedät, että lämmin ja lämpöeristys on ehdottoman välttämätöntä. Jos etsit täydellistä suojaa, voit täydentää lämpövaatteita MASCOTin tuulella ja vedenpitävällä talvitakilla tai kuoritakilla. Käyttämällä useampia kerroksia erilaisilla toiminnoilla voit olla varma, että pysyt lämpimänä ja samanaikaisesti päästät kosteutta pihalle, jolloin pysyt kuivana. MASCOTin valikoimassa löydät housut, takit ja liivit, joiden lämpövaikutus on sovitettu tarpeisiisi.