Lyhythihaiset T-paidat

    Etsitkö vaatekaappiisi miellyttävää T-paitaa, jota voi käyttää ympäri vuoden? Apu löytyy MASCOTilta, sillä MASCOTin kattavan valikoiman lyhythihaiset T-paidat ovat käytännöllisiä monissa yhteyksissä: lämpiminä työpäivinä lyhythihaiset T-paidat sopivat käytettäviksi sellaisinaan, kun taas viileämpinä päivinä lyhythihaiset T-paidat toimivat mainiona sisäkerroksena esimerkiksi puseron tai fleecetakin alla.

    T-paitoja monenlaisiin tarkoituksiin

    MASCOTin laajan valikoiman lyhythihaiset T-paidat ovat saatavilla useissa eri väreissä. Saatavilla on sekä yksi- että kaksivärisiä että tyylikkäillä printeillä varustettuja T-paitoja. Valikoiman lyhythihaiset T-paidat on mahdollista yhdistellä muihin MASCOTin työvaatteisiin. Jos työsi vaatii erityistä näkyvyyttä ja turvallisuutta, valikoimassa on myös erivärisistä fluoresoivista materiaaleista valmistettuja T-paitoja. Lisäksi MASCOTin T-paitoihin on mahdollista painattaa tai brodeerata yrityksen nimi ja logo.

    Hyvä käyttömukavuus koko työpäivän ajan

    MASCOTin lyhythihaiset T-paidat eroavat istuvuudeltaan (moderni, klassinen tai naisille soveltuva istuvuus), joten jokainen voi löytää juuri itselleen sopivan mallin. T-paidoissa on joko pyöreä pääntie tai V-kaulus. Mallit on valmistettu erilaisista materiaaleista, joten kaikkiin sääoloihin ja lämpötiloihin on valittavissa parhaan käyttömukavuuden takaava paita. MASCOT® ADVANCED -mallistossa on muun muassa kosteutta siirtävä T-paita, joka pitää sinut kuivana koko työpäivän ajan, vaikka liikkuisit paljon. Saatavilla on myös 100 % puuvillasta valmistettuja T-paitoja, jotka imevät kosteutta ja tuntuvat miellyttäviltä ihoa vasten. Lisäksi jotkin lyhythihaiset T-paidat on varustettu niskasauman lisäpehmusteella, joten kaulalla ei ole lainkaan hiertäviä saumoja.