Palosuojatut vaatteet

    Työskenteletkö ympäristössä, jossa altistut kuumuudelle tai kipinöille? Jos vastasit kyllä, tutustu MASCOTin palosuojattujen työvaatteiden ja suojavaatteiden valikoimaan. MASCOTilta löydät standardien EN ISO 11612 ja 14116 mukaan sertifioituja työvaatteita. Kun valitset MASCOTin palosuojatut työvaatteet , tiedät voivasi tehdä työtäsi turvallisesti.

    Omalla alallasi tarvittavaa suojaa

    Jos olet hitsaaja, seppä, sähköteknikko, konemestari tai töissä öljynporauslautalla tai teollisuudessa, saatat satunnaisesti altistua vaaralliselle kuumuudelle, kipinöille tai sähkölle. Jotta suojaisit itseäsi parhaalla mahdollisella tavalla, on tärkeää, että käytät oikeanlaisia työvaatteita. MASCOTin valikoimasta löydät palosuojatut työvaatteet, jotka suojaavat muun muassa lämpösäteilyltä, liekeiltä, kipinöiltä ja kuumilta materiaaleilta. Palosuojatut työvaatteet ja suojavaatteet, jotka on sertifioitu EN ISO 11612- ja EN ISO 14116 -standardien vaatimusten mukaisesti, eivät syty palamaan joutuessaan lyhytaikaiseen kontaktiin kuumuuden tai liekkien kanssa. Jos kuumuudelle altistutaan pitemmän aikaa, on käytettävä tehokkaampaa suojaa, ja suosittelemme suojaamaan erityisesti pään, kädet, jalat ja muut kuumuudelle altistuvat ruumiinosat.

    Innovatiiviset materiaalit takaavat turvallisuuden

    MASCOTin palosuojatut työvaatteet on valmistettu materiaaleista, jotka on kehitetty suojaamaan käyttäjää kuumuudelta ja tulelta. Käytetyt kankaat, langat ja logot on valittu siten, että liekkien leviämisen mahdollisuus on minimoitu. Suuri osa tuotteista on lisäksi antistaattisia ja hapolta suojaavia. Tuotteiden paloa hidastavat ominaisuudet kestävät jopa 75 tavallista pesua tai 50 teollisuuspesua. MASCOTin palosuojattujen työvaatteiden kaikki taskut on suljettu ja muut yksityiskohdat valmistettu siten, että kipinät eivät tartu niihin. Tämän ansiosta sinun ei tarvitse tinkiä käyttömukavuudesta tai toiminnallisuudesta valitessasi MASCOTin palosuojatut työvaatteet tai suojavaatteet.