Työpuserot

    Jos etsit kulutuksenkestävää ja käytännöllistä työpuseroa, MASCOTin laajan valikoiman työpuserot soveltuvat kaikille ammattialoille. Työpuseroita voidaan käyttää ympäri vuoden erilaisissa yhteyksissä erikseen tai yhdessä muiden työvaatteiden kanssa. MASCOTin erilaisilla toiminnoilla varustetut työpuserot ovat saatavilla eri malleissa ja väreissä, joten löydät takuulla muihin työvaatteisiisi sopivan puseron.

    Valikoimaan kuuluu niin collegepaitoja, huppareita, fleecepaitoja, näkyviä paitoja kuin neuleitakin. Työpuseroita on saatavilla sekä perinteisissä että muodikkaissa väreissä, joita on helppo yhdistellä muihin MASCOTin työvaatteisiin. Valikoimassa on myös kaksivärisiä puseroita tai muodikkaita printtipuseroita, mikäli etsit muista erottuvaa ilmettä. Useimmista vaihtoehdoista löytyy juuri sinulle sopivat ominaisuudet ja toiminnot, sillä työpuseroissa on erilaisia käytännöllisiä ja tilavia taskuja, kuten rinta-, etu- ja sisätaskuja työkalujen, puhelimen ja muiden tarvikkeiden säilyttämistä varten. Jotkut työpuserot on varustettu myös hupulla, säädettävällä kauluksella tai täyspitkällä vetoketjulla, joten mallit soveltuvat erilaisiin työskentelytarpeisiin. Useimmat MASCOTin työpuserot sisältävät lisäksi paikan yrityksen logon tai työntekijän nimen painatukselle tai brodeeraukselle.

    MASCOTin työpuserot ovat miellyttäviä yllä ja takaavat hyvän liikkumisen vapauden. Joustavasta kankaasta valmistetut puserot eivät hierrä työskentelyn tiimellyksessä. Saatavilla on myös normaalisti istuvia puseroita, jotka myötäilevät vartalon luonnollisia muotoja puristamatta, minkä ansiosta liikkumisen vapaus pysyy hyvänä koko työpäivän ajan. Työpuseroiden valmistuksessa käytetään kulutuksenkestäviä materiaaleja, jotka takaavat puseroille pitkän käyttöiän. MASCOTin työpuserot soveltuvat myös työntekijöille, joiden työvaatteille on asetettu korkeat turvallisuusvaatimukset. Tällaisia ovat muun muassa fluoresoivista materiaaleista valmistetut työpuserot ja monisuojaavat puserot, joiden ansiosta työntekijä voi keskittyä täysillä työtehtäviinsä.