Tietosuoja- ja evästekäytäntö

Verkkosivuston omistaja
Verkkosivuston omistaa ja sitä julkaisee 

Mascot International A/S

Silkeborgvej 14
DK-7442 Engesvang
Tanska

Puhelin: +45 87 24 47 00

Johdanto

Kun vierailet verkkosivustollamme, haet meiltä töitä tai käytät verkkokauppa-alustojamme, keräämme ja käsittelemme sinua koskevia tietoja. MASCOT on siksi rekisterinpitäjä, jolla on roolissaan monenlaisia velvoitteita. Työstimme seuraavan tietosuojakäytännön, jotta voisimme säännellä tietojesi käsittelyä (varmistaa voimassaolevan lainsäädännön noudattamisen), noudattaa asianmukaisia velvoitteita ja antaa sinulle mahdollisuuden puolustaa oikeuksiasi.

Alustasta (verkkosivusto, verkkokauppa tai työnhakumoduuli) riippumatta käsittelyä ohjaavat yksityiselämän kunnioitus sekä pyrkimys henkilötietojen käsittelyyn laillisella, läpinäkyvällä ja asiallisella tavalla. Tämä on kaikkien käsittelytoimien lähtökohta. Seuraavassa keskitymme lähinnä verkkosivustoon. Muita alustoja koskevat yksityiskohdat voi lukea kyseisiltä alustoilta.

Henkilötiedot

Henkilötiedoilla tarkoitetaan tietoja, joista sinut voi tunnistaa sellaisenaan tai muihin tietoihin yhdistettynä. Yleisesti ottaen pyrimme minimoimaan käsittelemiemme henkilötietojen määrän. Alla on yleiskuva niistä henkilötiedoista, joita saatamme kerätä ja käsitellä, kun käytät verkkosivustoa.

  • IP-osoitteesi
  • Laitteesi tekniset tiedot
  • Maantieteellinen sijaintisi
  • Millä sivustoilla olet käynyt

Jos käytät verkkosivuston yhteydenottolomaketta, voimme käsitellä seuraavia tietoja:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Osoite
  • Työnantaja
  • Muut tiedot, jotka annat meille vapaaehtoisesti

Sosiaalinen media

Kun käyt sivuillamme Facebookissa, YouTubessa, Instagramissa tai LinkedInissä ja käytät sivuja, saatamme käsitellä seuraavia henkilötietoja:

  • Sivuillamme jakamasi sisältö
  • IP-osoitteesi
  • Käyttäjätietosi
  • Muut tiedot, jotka annat meille vapaaehtoisesti

Huomaa, että jokaisella sosiaalisen median alustalla on oma tietosuojakäytäntönsä, joka on luettavissa kyseisen median verkkosivustolla.

Käsittelyn tarkoitus

Käsittelemme verkkosivuston kautta saamiamme henkilötietoja yrityksemme ja tuotteidemme markkinoimiseen, mukaan lukien verkkosivuston käyttökokemuksen optimointiin ja yhteydenottoihin vastaamiseen.

Käsittelyn oikeudellinen perusta

Seuraavassa käymme läpi henkilötietojen käsittelyn oikeudellisen perustan.

IP-osoitteesi, laitteesi tekniset tiedot, maantieteellinen sijaintisi ja kiinnostuksenkohteesi: Näiden tietojen käsittelyn oikeudellisena perusteena on verkkosivustolla suoraan antamasi suostumus. Tietosuoja-asetuksessa oikeusperuste mainitaan artiklan 6 kohdan 1 alakohdassa a. Lisätietoa on jäljempänä Evästeet-kappaleessa.

Yhteydenottolomakkeeseen täyttämäsi tiedot: Näiden tietojen käsittelyn oikeudellisena perusteena on laillinen kiinnostuksemme. Ilman näitä tietoja emme voisi esimerkiksi vastata yhteydenottoihisi. Samaan tapaan emme voisi yhdistää sinua oikean työntekijän kanssa, ellemme tietäisi kuka työnantajasi on. Tietosuoja-asetuksessa oikeusperusteemme mainitaan artiklan 6 kohdan 1 alakohdassa f.

Automaattinen profilointi ja päätökset

MASCOT ei harrasta automaattista profilointia ja päätöksentekoa.

Turvallisuus

Käytämme tietojenkäsittelyn turvallisuuden ja lainmukaisuuden varmistamiseen sekä teknisiä että organisatorisia keinoja. Esimerkiksi palvelimme on suojattu sekä fyysisillä että digitaalisilla esteillä, annamme työntekijöillemme säännöllisesti IT-turvallisuutta koskevaa koulutusta, huolehdimme että työntekijämme noudattavat henkilötietojen käsittelyä ja turvallisuutta koskevia ohjeita, valvomme että tietojen käsittelijät noudattavat heidän kanssaan tehtyjä sopimuksia ja niin edelleen.

Säilytyskausi

Poistamme käsittelemämme tiedot lainsäädännön mukaisesti tai kun emme enää tarvitse niitä. Tarkempaa tietoa evästeiden keräämistä tiedoista on jäljempänä Evästeet-kappaleessa.

Tietojen luovutus

Verkkosivuston käyttöä koskevia tietoja luovutetaan kolmansille osapuolille vain siinä mittakaavassa kuin ne ovat tiedossamme. Tarkempaa tietoa kolmansista osapuolista on Evästeet-kappaleessa. Saatamme luovuttaa tietojasi kolmansille osapuolille myös tietojen säilyttämistä ja käsittelyä varten. Nämä kolmannet osapuolet (tietojen käsittelijät) käsittelevät saamiaan tietoja vain ohjeidemme mukaisesti, eivätkä siis saa käyttää niitä omiin tarkoituksiinsa. Tietojen käsittelijät ovat velvollisia noudattamaan voimassa olevaa lainsäädäntöä ja niitä tietojen käsittelyä koskevia sopimuksia, joita olemme heidän kanssaan solmineet. Kuten Turvallisuus-kappaleessa mainitaan, valvomme tietojen käsittelijöitä säännöllisesti. Saatamme luovuttaa henkilötietojasi myös EU:n ulkopuolella toimiville tietojen käsittelijöille. Esimerkkejä tällaisista kohteista ovat konserniimme kuuluvat yhtiöt Vietnamissa ja Laosissa, jossa yksittäiset työntekijät pääsevät käsiksi henkilötietoihisi. Olemme solmineet heidän kanssaan erityissopimuksia luovuttamiemme henkilötietojen käsittelystä. Sopimukset varmistavat, että käsittelyssä noudatetaan samoja sääntöjä ja vaatimuksia kuin EU-maissa. Sopimusten pohjana on käytetty asianmukaisia EU:n vakiolausekkeita.

Oikeudet

Rekisteröidyillä on monenlaisia oikeuksia. Jos kirjoitat osoitteeseen gdpr@mascot.dk, voit:

  • tarkistaa sinusta tallennetut henkilötiedot
  • pyytää väärien henkilötietojen oikaisemista
  • pyytää henkilötietojesi poistamista voimassa olevaan lainsäädäntöön nojautuen
  • siirtää tiedot toiselle rekisterinpitäjälle (siirto-oikeus) voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti
  • vastustaa henkilötietojen käsittelyä
  • rajoittaa henkilötietojen käsittelyä

Huomaa kuitenkin, ettei pyyntöjäsi aina voida toteuttaa. Kieltäytyminen voi perustua voimassa olevaan lainsäädäntöön, tai sen syynä voivat olla suhteettomat kustannukset, joita pyyntöösi vastaaminen aiheuttaisi meille. Kaikissa olosuhteissa ilmoitamme mahdollisen kieltäytymisen taustalla vaikuttavat perustelut.

Valitukset

Jos tahdot tehdä valituksen henkilötietojesi käsittelystä, kirjoita osoitteeseen gdpr@mascot.dk. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä Tanskan tietosuojavaltuutettuun.
https://www.datatilsynet.dk

Työntekijät

MASCOTin työntekijät ovat saaneet perehdytyksen henkilötietojen käsittelyyn.

Evästeet

Käytämme verkkosivustollamme evästeitä henkilötietojen käsittelytarkoituksiin liittyen.

Mitä evästeet ovat? Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joissa ei voi olla viruksia. Ne tallennetaan laitteelle, jolla käytät verkkosivustoamme. Niiden avulla tunnistamme sinut ja keräämme tietoa niistä sivuista, joilla käyt ja niistä toiminnoista, joita käytät. Evästeet eivät pysty näkemään, kuka olet, mikä nimesi on, missä asut tai käyttääkö tietokonetta yksi vai useampi henkilö.

Mitä evästeitä verkkosivustollamme on? Käytämme evästeitä lähinnä käyntiäsi koskevan yleiskuvan saamiseen. Sen avulla voimme parantaa sivustoa ja kohdentaa sisältöä tarpeidesi ja kiinnostuksenkohteidesi mukaan. Muut verkkosivustomme evästeet ovat kolmannen osapuolen palveluiden lisäämiä. Jos napsautat sivun alareunassa olevaa Evästeet-tekstiä, saat lisätietoa verkkosivustomme evästeistä kategorioittain. Samalla sivulla näkyy myös esimerkiksi se, mihin saakka mikin eväste on voimassa. Listaa päivittää säännöllisesti Cookie Information.

Kuinka evästeet voi estää tai poistaa? Evästeet voi milloin tahansa estää muuttamalla selaimen asetuksia. Asetusten sijainti vaihtelee selaimesta riippuen. Jos estät evästeet, et voi käyttää sellaisia toimintoja ja palveluita, joiden hyödyntäminen edellyttää, että verkkosivusto muistaa tekemäsi valinnat.

Alla on linkkejä evästeiden käsittelyyn suosituimmissa selaimissa:

Chrome™ Firefox™ Safari™ Internet Explorer™ Opera™

Jos käytät selainta matkapuhelimella, voit muuttaa evästeasetuksia myös siellä.

Google Analytics -evästeet voi estää täällä.

Onko sinulla kysymyksiä?