Tietosuoja- ja evästekäytäntö

Mascot International A/S ottaa asiakkaisiin liittyvät velvoitteet vakavasti, ja se koskee myös tapaa, jolla käsittelemme meille antamiasi henkilötietoja.

Tietosuoja- ja evästekäytännössä määritetään tavat, joilla käsittelemme yrityksen verkkosivuston kautta keräämiämme henkilötietoja.

Miksi keräämme henkilötietoja?

Voit selata ja lukea verkkosivustoamme anonyymisti ja ilman velvoitteita. Pyydämme sinua antamaan sähköpostiosoitteesi ainoastaan seuraavissa tapauksissa:

  • kun haluat osallistua sivustolla olevaan arvontaan tai kilpailuun
  • kun haluat ottaa meihin yhteyttä, lähettää meille sähköpostia tai antaa palautetta.

Keräämme henkilötietoja (esim. nimi ja osoite) vain silloin, kun annat niitä meille itse.

Kuinka käytämme tällaisia henkilötietoja?

Käytämme saamiamme henkilötietoja vastatessamme kysymyksiisi tai kommentteihisi.

Kuka henkilötietoja käsittelee?

Mascot International A/S ja sen palveluksessa olevat henkilöt tai yritykset, jotka vastaavat verkkosivuston toteutuksesta, sen sisällöstä ja toiminnoista, käsittelevät ja käyttävät henkilötietojasi vastatakseen antamaasi palautteeseen.

Emme jaa henkilötietojasi toisille yrityksille ilman suostumustasi, mikäli laki ei toisin edellytä.

Linkit toisille verkkosivustoille

Sivustollamme on linkkejä toisille verkkosivustoille, joita käytämme tai suosittelemme. Emme kuitenkaan ole vastuussa toisten yritysten verkkosivustojen sisällöstä tai niiden tavasta käyttää henkilötietoja. Jos vierailet toisilla verkkosivustoilla, tutustu niiden tietosuojakäytäntöön ja muihin käytäntöihin.

Tietosuojakäytännön muutokset

Kaikki tämän tietosuojakäytännön muutokset ilmoitetaan täällä. Jos Mascot International A/S muuttaa merkittävästi tapaa, jolla se käsittelee henkilötietojasi, pyydämme uudelleen suostumustasi henkilötietojesi käsittelyyn ennen muutosten tekemistä.