Mallistot

MASCOTin tuotevalikoima on jaettu eri käyttäjien tarpeita vastaaviin ryhmiin. Löydä omaan työhösi ja tyyliisi sopivat vaatteet tutustumalla mallistoihimme. Voit myös tehdä tyylistäsi yksilöllisemmän yhdistelemällä eri mallistojen tuotteita.

Työvaatteet

MASCOTin erilaisilla toiminnoilla ja yksityiskohdilla varustetut työvaatteet soveltuvat kaikille ammattialoille. Valikoimassa on myös kaikkiin sääoloihin ja monenlaisiin työtehtäviin soveltuvia työvaatteita. Tutustu lähemmin MASCOTin moniin mahdollisuuksiin.

MASCOT ACCELERATE - man, woman model - blue

MASCOT® ACCELERATE

Kaikenkattava valikoima vaatteita miehille, naisille ja lapsille. Kun yhteensopivia tuotteita on yli 70 ja värejä kuusi, yhdistelymahdollisuuksia on lähes loputtomasti.
Tuotteet: Vaatteita alle ja ylle miehille, naisille ja lapsille. Miellyttävän tuntuiset ja toiminnalliset materiaalit. Toimintoja, värejä ja vaihtoehtoja monille eri toimialoille. Teolliseen pesuun soveltuvia tuotteita neljään suuntaan joustavasta kankaasta.
Käyttäjiä ovat erityisesti: Laaja kohderyhmä kattaa monet käsityöammatit sekä logistiikan, tuotannon, kuljetusalan ja teollisuuden tehtävät, mutta myös yritykset, joille vahva yritysimago on tärkeä tekijä.

Lue lisää

MASCOT® ADVANCED - logo

MASCOT® ADVANCED

Mullistava työvaatemallisto, jossa on käytetty johdonmukaisesti stretch-materiaaleja. Tämä luo erinomaista mukavuutta ja liikkumisen vapautta. Suunniteltu ja testattu selviytymään työpäivästä missä tahansa säässä – kylmässä, lämpimässä, tuulessa ja sateessa.
Tuotteet: Housuissa ja shortseissa neljään suuntaan joustavaa stretch-materiaalia. Kaikkiin vuodenaikoihin sopivia yläosia sekä erilaisia tuotteita sisä-, väli- ja ulkokerroksiin.
Käyttäjiä ovat erityisesti: Rakennus- ja käsityöläisaloilla uutterasti töitä tekevät, intohimoiset ihmiset, jotka vaativat paljon työvaatteiltaan.

Lue lisää

MASCOT® UNIQUE - logo

MASCOT® UNIQUE

Aivan uudenlaisia kaksivärisiä työvaatteita. MASCOT® UNIQUE on tyylikkäästi istuva mallisto, joka sopii erinomaisesti aktiiviseen työpäivään. Malliston kestävät työvaatteet on valmistettu miellyttävästä TENCEL®-kankaasta ja ne voidaan pestä teollisesti.
Tuotteet: 
MASCOTin kattavimpiin kuuluva valikoima, jossa on 9 kaksiväristä ja 2 yksiväristä vaihtoehtoa. Loputtomasti mahdollisuuksia työ- ja päällysvaatteiden yhdistelyyn.
Käyttäjiä ovat erityisesti: Teollisuuden ja rakennusalan työntekijät.

Lue lisää

MASCOT® HARDWEAR - logo

MASCOT® HARDWEAR

Laaja valikoima kestäviä, modernisti istuvia työvaatteita. Paljon liikkumisvaraa ja rennon raju tyyli.
Tuotteet: Shortsit, 3/4-pituiset housut ja muut eripituiset työhousut. Kaikentyyppiset yläosat työkaluliiveistä talvitakkeihin. Kaikissa ergonominen leikkaus ja moderni istuvuus.
Käyttäjiä ovat erityisesti: Rakennusalan työntekijät. Ne, jotka haluavat tuoda oman tyylinsä huomaamattomasti esiin. Myös naisille sopivia malleja.

Lue lisää

MASCOT® CROSSOVER - logo

MASCOT® CROSSOVER

Kaikki tärkeimmät työvaatteet yhdessä mallistossa. 
Tuotteet: T-paidat, college-paidat ja poolopaidat muodikkailla yksityiskohdilla tai ilman, sekä alusasut, joissa monenlaisia ominaisuuksia, esimerkiksi kosteudenpoisto, antibakteerisuus, eristävyys ja nopea kuivuminen.
Käyttäjiä ovat erityisesti: Kaikki ammattiryhmät. Alusasut soveltuvat erityisesti kylmissä olosuhteissa työskenteleville ja paljon liikkuville.

Lue lisää

MASCOT® LIGHT - logo

MASCOT® LIGHT

Kevyin kokonainen mallisto valikoimassamme – ja hintahaitarin edullisemmasta päästä. Tuotteet on testattu läpikotaisin istuvuuden, yksityiskohtien ja kulutuksenkestävyyden osalta niiden kevyestä painosta huolimatta. Mallisto on suunniteltu erityisesti teollisuuden käyttöön, ja tuotteet soveltuvat teollisuuspesuun.
Tuotteet: Mallistossa on valikoima kaksivärisiä tuotteita, kuten esimerkiksi työhousuja, työtakki ja softshell-takki. Valitse kahdesta väriyhdistelmästä: koboltti/tumma laivastonsininen tai tumma antrasiitti/musta. Useita selkeitä yhdistelymahdollisuuksia – myös muiden mallistojen kanssa.
Käyttäjiä ovat erityisesti: Kaikkien teollisuudenalojen työntekijät sekä ihmiset, jotka työskentelevät korkeammissa lämpötiloissa.

Lue lisää

MASCOT® AQUA - logo

MASCOT® AQUA

Vedenpitäviä sadevaatteita. Kaksi eri leikkausta ja laatua. Puettavissa nopeasti työvaatteiden päälle.
Tuotteet: Sadetakit, sadehousut ja sadehaalarit.
Käyttäjiä ovat erityisesti: Kaikki ulkoilmassa työskentelevät.

Lue lisää

MASCOT® INDUSTRY - logo

MASCOT® INDUSTRY

Teollisuuden työntekijöiden ja teollisten pesuloiden unelmamallisto. Mukavia vaatteita, jotka säilyttävät muotonsa, värinsä ja laatunsa useankin teollisen pesukerran jälkeen.
Tuotteet: Kattava teollinen mallisto, jossa on kolme eri sarjaa: puhtaasta puuvillasta, kanavakankaasta sekä klassisesta toimikassidoksesta valmistetut vaatteet. Kevyitä, tavallisia vaatekappaleita kaikkiin vuodenaikoihin, ja paksumpia ja lämpimämpiä vaatteita talvikauteen.
Käyttäjiä ovat erityisesti: Kaikkien teollisuudenalojen ammattilaiset.

Lue lisää

MASCOT® IMAGE - logo

MASCOT® IMAGE

Euroopan ensimmäinen, uraauurtava kaksiväristen työvaatteiden mallisto. Laaja valikoima ja paljon yhdistelymahdollisuuksia.
Tuotteet: Suuri valikoima perinteisiä, klassisesta toimikassidoksesta valmistettuja kaksivärisiä vaatteita.
Käyttäjiä ovat erityisesti: Lähes kaikkien teollisuudenalojen työntekijät ja käsityöläiset.

Lue lisää

MASCOT® ORIGINALS - logo

MASCOT® ORIGINALS

Laaja valikoima perinteisiä työvaatteita. Monet vaatteet ovat osoittaneet arvonsa vuosien saatossa ja ovat edelleen monien käyttäjien suosiossa.
Tuotteet: Perinteiset työ- ja talvivaatteet haalareista pilottitakkeihin. Useita eripaksuisesta tikkikankaasta valmistettuja malleja monissa eri väreissä.
Käyttäjiä ovat erityisesti: Kaikki toimialat ja käyttäjät, jotka arvostavat perinteisiä, kestäviä työvaatteita.

Lue lisää

MASCOT® FRONTLINE - logo

MASCOT® FRONTLINE

Kevyitä, tyylikkäitä ja edustavia työvaatteita, jotka istuvat erittäin hyvin. Sopii myös naisille.
Tuotteet: Housut, joissa hillitysti yksityiskohtia. Laaja valikoima hyvin istuvia yläosia. Osa tuotteista on suunniteltu erityisesti naisille.
Käyttäjiä ovat erityisesti: Palvelu- ja kuljetusalan työntekijät, asentajat ja insinöörit. Ne, joiden täytyy pukeutua edustavasti ja jotka tarvitsevat oikein sijoitettuja, tilavia taskuja.

Lue lisää

MASCOT® YOUNG - logo

MASCOT® YOUNG

Tyylikkäästi istuvia, moderneja vaatteita, jotka antavat liikkumisvaraa. Uudenlaisia värejä oranssilla kontrastiompeleella. Kestäviä, liikkumiseen suunniteltuja vaatteita.
Tuotteet: Shortsit, ¾-pituiset housut ja muut eripituiset työhousut. Kaikentyyppiset yläosat työkaluliiveistä talvitakkeihin. Kaikissa ergonominen leikkaus ja erinomainen istuvuus.
Käyttäjiä ovat erityisesti: Rakennusala. Eri värivaihtoehtoja arvostaville ja niille, jotka tarvitsevat työvaatteisiinsa liikkumisvaraa. Myös naisille hyvin istuvia malleja.

Lue lisää

MASCOT® COMPLETE - logo

MASCOT® COMPLETE

Tuotteet: Lippalakit, Olkaimet, Vyöt, Riipputaskut, Huput, Pipot, Polvipehmusteet, Kaulurit & Sukat
Käyttäjiä ovat erityisesti: Kaikki

Lue lisää

Suojavaatteet

MASCOTilla on markkinoiden monipuolisin suojavaatevalikoima. Siksi olemmekin jakaneet sen osiin, jotta siitä saisi helpommin hyvän yleiskuvan. Kaikki tuotteemme ovat EN ISO 20471/EN 471 -sertifioituja. Saat täältä lisätietoja siitä, miten voit yhdistelemällä saada 3-tason luokituksen täyttävän vaatetuksen.

MASCOT® MULTISAFE - logo

MASCOT® MULTISAFE

Ainutlaatuinen yhdistelmä turvallisuutta, parhaita toimintoja ja erinomaista mukavuutta. Antistaattinen, hapolta suojaava ja paloa estävä. Monisuojaava vaate – suojaa myös hitsauskipinöiltä ja valokaarilta.
Tuotteet: Laadukkaita korkeasti sertifioituja HI-VIS- ja tavallisia tuotteita Valikoima sisältää alusasuja, perustuotteita, talvivaatteita ja työvaatteita.
Käyttäjiä ovat erityisesti: Teollisuuden ja huoltoalojen työntekijät, esim: öljy-, kaasu- ja tuuliteollisuus. Sähköasentajat sekä henkilöt, jotka käsittelevät työssään satunnaisesti hiiltä tai happoja.

Lue lisää

MASCOT® SAFE SUPREME - logo

MASCOT® SAFE SUPREME

Laaja mallisto markkinoiden turvallisimpia HI-VIS-vaatteita, EN ISO 20471. Useita yhdistelymahdollisuuksia sekä malliston sisällä että muiden mallistojen kanssa. Nyt myös turvavaatteille uusia, ainutlaatuisia toimintoja ja yksityiskohtia. Upea istuvuus ja kulutuksenkestävyys kaikissa työntekotilanteissa.
Tuotteet: Laaja mallisto, jossa on iso valikoima sekä työvaatteita että talvivaatteita kuudessa eri väriyhdistelmässä joko fluoresoivalla punaisella, keltaisella tai oranssilla.
Käyttäjiä ovat erityisesti: Urakoitsijat sekä rakennusalan ja julkisen sektorin työntekijät. Ihmiset, jotka tarvitsevat fluoresoivia työvaatteita kaikkina vuorokauden aikoina. Soveltuu erityisesti ihmisille, jotka vaativat paljon työvaatteiltaan turvallisuuden, näkyvyyden ja liikkumisvapauden suhteen.

Lue lisää

MASCOT® SAFE LIGHT - logo

MASCOT® SAFE LIGHT

EN ISO 20471 -hyväksytyt HI-VIS-työvaatteet. Mallistosta löydät erittäin kilpailukykyiseen hintaan toiminnalliset, kaksiväriset fluoresoivat työvaatteet, jotka ovat sekä turvallisia että mukavia.
Tuotteet: Laaja valikoima kulutuksenkestäviä tuotteita yhteensopivissa väreissä ja kaikissa HI-VIS-väreissä, joita ovat keltainen, oranssi ja punainen. Kaikki kaksiväriset tuotteet, kuten työhousut, työtakit, softshell- ja pilottitakit, voidaan joustavasti yhdistää yksivärisiin t-paitoihin, poolopaitoihin tai fleecetakkeihin tai jonkun muun malliston, kuten esim. MASCOT® SAFE SUPREME, tuotteisiin.
Käyttäjiä ovat erityisesti: Urakoitsijat sekä rakennusalan ja julkisen sektorin työntekijät. Ihmiset, jotka tarvitsevat fluoresoivia työvaatteita kaikkina vuorokauden aikoina.

Lue lisää

MASCOT® SAFE COMPETE - logo

MASCOT® SAFE COMPETE

Heijastavia oransseja ja keltaisia vaatteita, joissa on neljä kontrastivärivaihtoehtoa. Tyylikäs leikkaus ja suunnittelu. Tukee yrityksen profiilia. Kilpailukykyinen kaikilla tasoilla.
Tuotteet: Kattava mallisto ¾-pituisia ja muita housuja sekä lappuhaalareita. Kahdeksan värivaihtoehtoa. Kaikki malliston vaatteet on EN 471 -sertifioitu ja monissa on lisäksi likaa hylkivä Teflon®-pinta.
Käyttäjiä ovat erityisesti: Urakoitsijat, rakennusalan työntekijät ja julkisen sektorin yritykset. Heijastavia vaatteita päivä- tai yötöissä tarvitsevat.

Lue lisää

MASCOT® SAFE ARCTIC - logo

MASCOT® SAFE ARCTIC

Yksivärisiä, heijastavia talvivaatteita. Lämpimänä pysymiseen näkyvyydestä tinkimättä. Yksinkertainen, klassinen leikkaus ja istuvuus.
Tuotteet: Yksivärisiä, lämpimiä talvivaatteita. Kaikki malliston vaatteet on EN 471 -sertifioitu.
Käyttäjiä ovat erityisesti: Urakoitsijat ja julkisen sektorin yritykset.

Lue lisää

MASCOT® SAFE AQUA - logo

MASCOT® SAFE AQUA

Yksivärisiä, vedenpitäviä ja heijastavia sadevaatteita. Puettavissa nopeasti näkyväksi suojaksi työvaatteiden päälle.
Tuotteet: Sadetakki, sadehousut ja sadehaalarit. Kaikki malliston vaatteet on EN 471 -sertifioitu.
Käyttäjiä ovat erityisesti: Ulkotöitä tekevät, joiden tarvitsee käyttää heijastavia EN 471 -vaatimukset täyttäviä vaatteita.

Lue lisää

MASCOT® SAFE CLASSIC - logo

MASCOT® SAFE CLASSIC

Yksivärisiä, heijastavia perusvaatteita. Täydentävät erityisen hyvin MASCOTin muita mallistoja. Yksinkertainen, klassinen leikkaus ja istuvuus.
Tuotteet: Yksivärisiä vaatteita ja paljon erilaisia yläosia. Kaikki malliston vaatteet on EN 471 -sertifioitu.
Käyttäjiä ovat erityisesti: Urakoitsijat ja julkisen sektorin yritykset (muiden työvaatteiden täydennykseksi).

Lue lisää

MASCOT® SAFE IMAGE - logo

MASCOT® SAFE IMAGE

Heijastavia, likaisiin olosuhteisin sopivia oransseja ja keltaisia vaatteita, joissa laivastonsiniset kontrastit.
Tuotteet: Kaksiväriset työvaatteet ja talvitakit. Kaikki malliston vaatteet on EN 471 -sertifioitu.
Käyttäjiä ovat erityisesti: Ympäri vuorokauden työskentelevät urakoitsijat ja ne, jotka toisinaan tarvitsevat heijastavia vaatteita.

Lue lisää

MASCOT® SAFE YOUNG - logo

MASCOT® SAFE YOUNG

Tämä punaisten, antrasiitinharmailla kontrasteilla varustettujen heijastavien vaatteiden valikoima täyttää kaikkein tiukimmatkin turvallisuusvaatimukset. Huippuluokan suunnittelua ja aavistuksen verran vinossa olevat heijastimet. Erinomainen istuvuus saa vaatteet tuntumaan heti omilta.
Tuotteet: Monipuolinen valikoima kesä- ja talvivaatteita. Kaikki malliston vaatteet on EN 471 -sertifioitu ja useimmissa on lisäksi likaa hylkivä Teflon®-pinta, joka pitää vaatteet näkyvinä pidempään.
Käyttäjiä ovat erityisesti: Urakoitsijat, rakennusalan työntekijät ja julkisen sektorin yritykset. Heijastavia vaatteita päivä- tai yötöissä tarvitsevat.

Lue lisää

Jalkineet

MASCOTin valikoimaan lukeutuu sekä huipputurvallisia turvajalkineita että suojaamattomia kenkiä. Turvajalkineet on sertifioitu EN ISO 20345 -standardin mukaisesti, ja niissä on mm. varvassuojat, naulasuojat sekä liukastumista estäviä ominaisuuksia. Tutustu valikoiman ominaisuuksiin ja etsi tarpeisiisi parhaiten sopivat jalkineet.

MASCOT® FOOTWEAR MOVE - logo

MASCOT® FOOTWEAR MOVE

MOVE-mallistossa on kevyitä turvajalkineita ja -saappaita, joiden paino on alimmillaan vain 440 grammaa. Tästä syystä mallisto onkin markkinoiden keveimpiä turvajalkinemallistoja. MOVE-malliston jalkineiden tyyli on nykyaikainen ja tuo mieleen urheilulliset lenkkarit perinteisten turvajalkineiden sijaan. MASCOT® FOOTWEAR MOVE -malliston jalkineissa on ainutlaatuinen phylon-naulasuoja, joka on poikkeuksellisen kevyt ja tekee jalkineista miellyttävän joustavat. MOVE-malliston turvajalkineet ovat niin mukavia, että niitä ei haluaisi riisua lainkaan.

Lue lisää

MASCOT® FOOTWEAR ENERGY - logo

MASCOT® FOOTWEAR ENERGY

ENERGY-malliston todella mukavan tuntuisissa turvajalkineissa jalat pääsevät liikkumaan vapaasti. Lisäksi iskuja tehokkaasti vaimentava ETPU-pohja vähentää kovien alustojen selälle ja jaloille aiheuttamaa kuormitusta. MASCOT® FOOTWEAR ENERGY -jalkineet on tehty mahdollisimman mukaviksi. Koska kaikki päkiäosan materiaalit ovat erittäin taipuisia, kengät mukautuvat jalan liikkeisiin ja tukevat niitä. Lisäksi kengät kuuluvat markkinoiden kevyimpiin. Niissä ei ole ollenkaan painavaa metallia, sillä varvassuoja on komposiittimateriaalia ja naulasuoja tekstiiliä.

Lue lisää

MASCOT® FOOTWEAR FLEX - logo

MASCOT® FOOTWEAR FLEX

FLEX-mallisto merkitsee vapautta jaloillesi. Vapaus merkitsee useiden tuntien mukavuutta jalkoja väsyttämättä. Kengän takaosa tukee ja antaa vakautta jalalle samalla, kun jalan etuosan liikkeille on hyvin tilaa. Jalkineet on lisäksi varustettu sisäpohjalla, jossa on optimoitu, lättäjalkataipumusta ehkäisevä jalkaholvin tuki. FLEX-malliston jalkineissa astelet pehmeästi ja mukavasti. Pohja on erittäin iskunkestävä, ja muu kenkä taipuu joustavasti jalan liikkeiden mukana. Lisäksi kengät painavat vain vähän. Nämä turvajalkineet ovat yhdet markkinoiden kevyimmistä.

Lue lisää

MASCOT® FOOTWEAR FIT - logo

MASCOT® FOOTWEAR FIT

FIT-mallisto takaa optimaalisen istuvuuden. Jalkineet tukevat ja istuvat hyvin jalan takaosasta. Samalla kengän etuosaan jää hyvin tilaa, joten varpaat ja jalan etuosa voivat liikkua vapaasti. FIT-mallit ovat lisäksi kevyitä, hyvin iskunkestäviä ja joustavia, joten turvajalkineet tuntuvat mukavilta koko pitkän työpäivän.

Lue lisää

MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY - logo

MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY

INDUSTRY-mallisto tarjoaa tukevia ja kulutuksenkestäviä jalkineita ulkotöihin. Jalkineet on suunniteltu kestämään kovaa kulutusta betonilattioilla ryömittäessä sekä viemäriputkistossa tai muissa vastaavissa ympäristöissä työskenneltäessä. Jalkineet on tarkoitettu äärimmäisiin olosuhteisiin, ja siksi niiden pohja on vahvaa PU/kumiseosta, joka kestää yli 300°C kontaktikuumuuden. Kestävän ProNose-kärkivahvikkeen ansiosta jalkineet ovat erittäin tukevat polvillaan työskenneltäessä. Lisäksi pohja estää tehokkaasti liukastumista, ja sen muoto on erityisesti suunniteltu siten, että lika ja multa eivät tartu pohjaan sen taipuessa kävelyn aikana.

Lue lisää

MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC - logo

MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC

Kaikkien turvallisuusominaisuuksien lisäksi CLASSIC-malliston jalkineissa on erittäin mukava istuvuus. Lisäksi tässä mallistossa on malleja sinulle, joka haluat hieman keskimääräistä leveämmät jalkineet. Jalkineet on tehty joustavasta materiaalista, joka tekee kävelemisestä miellyttävää. CLASSIC-mallisto on tarkoitettu monenlaisiin työtehtäviin ja ammatteihin käsityöaloilla ja kevyen rakentamisen parissa, joissa työskennellään sekä sisällä että ulkona.

Lue lisää

 MASCOT® FOOTWEAR CASUAL- logo

MASCOT® FOOTWEAR CASUAL

MASCOT® FOOTWEAR CASUAL -mallisto on suunnattu perinteisiä lenkkareita etsiville. Malliston jalkineissa ei ole varvas- ja naulasuojan kaltaisia turvaominaisuuksia. CASUAL-malliston jalkineet ovat kevyitä ja joustavia, ja ne on valmistettu mukavuutta lisäävistä pehmeistä, iskuja vaimentavista materiaaleista. Mallisto soveltuu erityisesti niille, jotka tarvitsevat hyvännäköiset, mukavat arkikengät, joissa ei ole varvas- tai naulasuojaa.

Lue lisää

MASCOT® FOOTWEAR ACCESSORIES - logo

MASCOT® FOOTWEAR ACCESSORIES

Jalkineiden hoito asianmukaisilla tuotteilla pidentää niiden käyttöikää.

Lue lisää

Oeko-Tex® Standard 100