Mallistot

MASCOTin tuotevalikoima on jaettu eri käyttäjien tarpeita vastaaviin ryhmiin. Löydä omaan työhösi ja tyyliisi sopivat vaatteet tutustumalla mallistoihimme. Voit myös tehdä tyylistäsi yksilöllisemmän yhdistelemällä eri mallistojen tuotteita.

Työvaatteet

MASCOTin erilaisilla toiminnoilla ja yksityiskohdilla varustetut työvaatteet soveltuvat kaikille ammattialoille. Valikoimassa on myös kaikkiin sääoloihin ja monenlaisiin työtehtäviin soveltuvia työvaatteita. Tutustu lähemmin MASCOTin moniin mahdollisuuksiin.

Pusero & T-Paita - Koboltinsininen - Työhousut Tummansininen
<p>MASCOT CUSTOMIZED-logo</p>

MASCOT® CUSTOMIZED tekee työvaatteista entistä kevyempiä, kestävämpiä ja joustavampia. Koska erilaisia tuotetyyppejä ja tuotteita on paljon, itselle mieluisten vaatteiden löytäminen on helppoa. Monien eri värien ja väriyhdistelmien ansiosta vaatetuksen saa sopimaan niin yrityksen värimaailmaan kuin omaan yksilölliseen tyyliinkin.

Lue lisää

MASCOT® ACCELERATE - logo

Kattava mallisto työvaatteita monille toimialoille. Mahdollisuus luoda yhtenäinen, kaikki ammattiryhmät yhdistävä yritysimago. Koska väreissä, ominaisuuksissa ja kankaissa on runsaasti valinnanvaraa, tuotteista voi yhdistellä erilaisia tarpeita vastaavia kokonaisuuksia. ACCELERATE-mallistossa on paljon ULTIMATE STRETCH -kankaasta ommeltuja housuja, jotka varmistavat täyden liikkumisen vapauden kulutuksenkestävyydestä tinkimättä. Mallistossa on myös teolliseen pesuun soveltuvia tuotteita ja istuvuuksia sekä miehille että naisille. Lapsillekin on oma pieni mallistonsa.

Lue lisää

MASCOT® ADVANCED - logo

Kulutuksenkestäviä työvaatteita ahkerille ja innokkaille käsityöläisille. Erittäin joustava kangas varmistaa, että tuotteet tuntuvat mukavilta ja niissä on helppo liikkua. MASCOT® ADVANCED -malliston työhousuissa on runsaasti käteviä yksityiskohtia ja tarpeeksi tilaa työkaluille. Mallistossa on yläosia kaikkiin vuodenaikoihin – alusvaatteista päällysvaatteisiin. MASCOT® ADVANCED -työvaatteet ovat kulutuksenkestäviä ja pitkäikäisiä.

Lue lisää

MASCOT® UNIQUE - logo

Kaksivärisiä profiilivaatteita imagon luomiseen monille toimialoille. MASCOT® UNIQUE sisältää yläosia T-paidoista talvitakkeihin ja housuja sekä kevyistä että paksuista ja kulutuksenkestävistä materiaaleista. Mallistossa on tuotteita kaikille rakennusalan ja teollisuuden työntekijöille työtehtävistä riippumatta. Malliston tuotteet sopivat yhteen MASCOTin muun valikoiman kanssa.

Lue lisää

MASCOT® HARDWEAR - logo

Työvaatteita, joiden taskut ja muut ominaisuudet sopivat perinteisiin rakennus- ja korjaustöihin. Kulutuksenkestävät MASCOT® HARDWEAR -työvaatteet ovat hyvä valinta kaikille rakennusalan ammattiryhmille. Malliston yläosissa ja työhousuissa on yksityiskohtia, joita tarvitaan rakennustyömailla ja verstaissa. Valinnanvaraa riittää shortseista talvitakkeihin eli kaikkiin vuodenaikoihin.

Lue lisää

MASCOT® CROSSOVER - logo

Yksinkertaisia T-paitoja, svetareita ja pikeepaitoja sekä toiminnallisia alusasuja. Perustuotteita voi yhdistellä MASCOTin muun valikoiman kanssa. Kattavassa MASCOT® CROSSOVER -mallistossa on laadukkaita ja mukavan tuntuisia tuotteita, joiden avulla henkilöstölle voi luoda yhtenäisen ilmeen. Mallisto sopii kaikille ammattiryhmille. Värejä ja materiaaleja on monenlaisiin tarpeisiin.  

Lue lisää

MASCOT® LIGHT - logo

Yksi MASCOTin kevyimmistä mallistoista. Tuotteet ovat keveydestään huolimatta erittäin kulutuksenkestäviä. Mallistossa on kaksivärisiä tuotteita ja runsaasti selkeitä yhdistelymahdollisuuksia – myös muiden mallistojen kanssa. Mallisto on suunniteltu erityisesti teollisuuden käyttöön, ja tuotteet soveltuvat teolliseen pesuun.

Lue lisää

MASCOT® AQUA - logo

Vedenpitäviä sadevaatteita. Kaksi eri leikkausta ja laatua. Puettavissa nopeasti työvaatteiden päälle.

Lue lisää

MASCOT® INDUSTRY - logo

Hyvää suojaa ja teollisen pesun kestävää laatua. MASCOT® INDUSTRY auttaa luomaan yritykselle kaikki ammattiryhmät kattavan yhtenäisen ilmeen. Malliston työvaatteita valmistetaan monenlaisista kankaista. Ne kaikki säilyttävät muotonsa, värinsä ja laatunsa toistuvissakin teollisissa pesuissa. Klassisia, kulutuksenkestäviä työvaatteita monenlaisiin teollisuuden tarpeisiin.

Lue lisää

MASCOT® IMAGE - logo

Kattava mallisto perinteisiä kaksivärisiä työvaatteita klassisista tvillikankaista. Paljon valinnanvaraa ja runsaasti yhdistelymahdollisuuksia.

Lue lisää

MASCOT® ORIGINALS - logo

Laaja valikoima aitoja alkuperäisiä työvaatteita. Monet malliston tuotteet ovat osoittaneet arvonsa vuosien saatossa ja ovat edelleen suosittuja. Mallisto sisältää kaikki perinteiset työvaatteet ja talvivaatteet.

Lue lisää

MASCOT® FRONTLINE - logo

Kevyitä ja edustavia työvaatteita palvelu-, logistiikka- ja teknisillä aloilla sekä toimistoissa työskenteleville miehille ja naisille. Vaatteiden suunnittelussa on korostettu liikkumisen vapautta, kestävyyttä ja edustavaa ulkonäköä.

Lue lisää

MASCOT® YOUNG - logo

Oransseilla tehostetikkauksilla koristeltuja yksivärisiä työvaatteita.

Lue lisää

MASCOT® COMPLETE - logo

Asusteita työvaatteiden täydennykseksi. MASCOT® COMPLETE -mallisto sisältää kaikki tarpeelliset asusteet. Valikoimaan kuuluu muun muassa polvipehmusteita, sukkia, vöitä, lippalakkeja ja pipoja.

Lue lisää

Suojavaatteet

MASCOTilla on markkinoiden monipuolisin suojavaatevalikoima. Siksi olemmekin jakaneet sen osiin, jotta siitä saisi helpommin hyvän yleiskuvan. Kaikki tuotteemme ovat EN ISO 20471-sertifioituja. Saat täältä lisätietoja siitä, miten voit yhdistelemällä saada 3-tason luokituksen täyttävän vaatetuksen.

Mies - Hi-vis keltainen - MASCOT® ACCELERATE SAFE
MASCOT® MULTISAFE - logo

Ainutlaatuinen yhdistelmä turvallisuutta, toimintoja ja käyttömukavuutta. Sekä tavallisia että huomiovaatteita. Monella tavalla suojaavat tuotteet ovat antistaattisia, hapolta suojaavia ja palosuojattuja. Ne suojaavat myös valokaarilta ja sopivat siksi satunnaisiin hitsaustöihin.
Tuotteet: Laadukkaita korkeasti sertifioituja HI-VIS- ja tavallisia tuotteita Valikoima sisältää alusasuja, perustuotteita, talvivaatteita ja työvaatteita.
Käyttäjiä ovat erityisesti: Teollisuuden ja huoltoalojen työntekijät, esim: öljy-, kaasu- ja tuuliteollisuus. Sähköasentajat sekä henkilöt, jotka käsittelevät työssään satunnaisesti hiiltä tai happoja.

Lue lisää

MASCOT® ACCELERATE SAFE - logo

Huomiovaatteita työntekijöille, jotka toivovat työvaatteiltaan näkyvyyttä, liikkumisen vapautta ja käteviä yksityiskohtia. Malliston tuotteita valmistetaan monista eri kankaista, ja niistä on saatavana paljon eri kokoja ja väriyhdistelmiä. Monet malliston huomiovaatteista on ommeltu ULTIMATE STRETCH -kankaasta, joka takaa liikkumisen vapauden kaikissa asennoissa. MASCOT® ACCELERATE SAFE -malliston huomiovaatteita leimaavat kulutuksenkestävyys, turvallisuus ja näkyvyys. Ulkoasultaan ne ovat nykyaikaisia ja sporttisia.

Lue lisää

MASCOT® SAFE SUPREME - logo

Kattava valikoima ja kulutuksenkestävät materiaalit. MASCOT® SAFE SUPREME sisältää sertifioituja suojavaatteita näkyvyyttä edellyttäviin työtehtäviin. Tuotetyyppejä riittää T-paidoista talvitakkeihin, joten turvallisuudesta tai toiminnallisuudesta ei tarvitse tinkiä missään tehtävissä tai missään sääoloissa. Sertifioinnit pysyvät voimassa myös, jos tuotteita käytetään yhdessä muiden MASCOT® SAFE -mallistojen tuotteiden kanssa.

Lue lisää

MASCOT® SAFE LIGHT - logo

Toiminnallisia kaksivärisiä fluoresoivia työvaatteita, jotka täyttävät huomiovaatteille asetetut turvallisuusvaatimukset. MASCOT® SAFE LIGHT -vaatteet ovat näkyviä kaikkina vuorokaudenaikoina ja sopivat toimialoille, joilla turvallisuudesta huolehtiminen on välttämätöntä. Tuotteet ovat pitkäikäisiä ja kulutuksenkestäviä. Valikoimaa on päästä varpaisiin: muun muassa housuja, avosuojia, T-paitoja ja takkeja.

Lue lisää

MASCOT® SAFE COMPETE - logo

Heijastavia oransseja ja keltaisia vaatteita, joissa on neljä kontrastivärivaihtoehtoa.

Lue lisää

MASCOT® SAFE ARCTIC - logo

Yksivärisiä, heijastavia talvivaatteita. Lämpimänä pysymiseen näkyvyydestä tinkimättä. Yksinkertainen, klassinen leikkaus ja istuvuus.

Lue lisää

MASCOT® SAFE AQUA - logo

Yksivärisiä, vedenpitäviä ja heijastavia sadevaatteita. Puettavissa nopeasti näkyväksi suojaksi työvaatteiden päälle.

Lue lisää

MASCOT® SAFE CLASSIC - logo

Yksivärisiä, heijastavia perusvaatteita. Täydentävät erityisen hyvin MASCOTin muita mallistoja. Yksinkertainen, klassinen leikkaus ja istuvuus.

Lue lisää

MASCOT® SAFE IMAGE - logo

Heijastavia, likaisiin olosuhteisin sopivia oransseja ja keltaisia vaatteita, joissa laivastonsiniset kontrastit.

Lue lisää

MASCOT® SAFE YOUNG - logo

Tämä punaisten, antrasiitinharmailla kontrasteilla varustettujen heijastavien vaatteiden valikoima täyttää kaikkein tiukimmatkin turvallisuusvaatimukset.

Lue lisää

Jalkineet

MASCOTin valikoimaan lukeutuu sekä huipputurvallisia turvajalkineita että suojaamattomia kenkiä. Turvajalkineet on sertifioitu EN ISO 20345 -standardin mukaisesti, ja niissä on mm. varvassuojat, naulasuojat sekä liukastumista estäviä ominaisuuksia. Tutustu valikoiman ominaisuuksiin ja etsi tarpeisiisi parhaiten sopivat jalkineet.

MASCOT® FOOTWEAR CARBON - Turvajalkineet
MASCOT® FOOTWEAR CARBON - logo
MASCOT® FOOTWEAR CARBON -mallistossa on jalkineita laatutietoisille ammattilaisille. Jalkineet ovat kevyitä, taipuisia ja iskunkestäviä. Niissä on hiilikuituinen varvassuoja, ja niillä on mukava kävellä päivästä toiseen.

Lue lisää

MASCOT® FOOTWEAR MOVE - logo

MOVE-mallistossa on kevyitä turvajalkineita ja -saappaita, joiden paino on alimmillaan vain 440 grammaa. MOVE-malliston jalkineiden tyyli on nykyaikainen ja tuo mieleen urheilulliset lenkkarit perinteisten turvajalkineiden sijaan. MASCOT® FOOTWEAR MOVE -malliston jalkineissa on ainutlaatuinen phylon-naulasuoja, joka on poikkeuksellisen kevyt ja tekee jalkineista miellyttävän joustavat. MOVE-malliston turvajalkineet ovat niin mukavia, että niitä ei haluaisi riisua lainkaan.

Lue lisää

MASCOT® FOOTWEAR ENERGY - logo

ENERGY-malliston todella mukavan tuntuisissa turvajalkineissa jalat pääsevät liikkumaan vapaasti. Lisäksi iskuja tehokkaasti vaimentava ETPU-pohja vähentää kovien alustojen selälle ja jaloille aiheuttamaa kuormitusta. MASCOT® FOOTWEAR ENERGY -jalkineet on tehty mahdollisimman mukaviksi. Koska kaikki päkiäosan materiaalit ovat erittäin taipuisia, kengät mukautuvat jalan liikkeisiin ja tukevat niitä. Niissä ei ole ollenkaan painavaa metallia, sillä varvassuoja on komposiittimateriaalia ja naulasuoja tekstiiliä.

Lue lisää

MASCOT® FOOTWEAR FLEX - logo

FLEX-mallisto merkitsee vapautta jaloillesi. Vapaus merkitsee useiden tuntien mukavuutta jalkoja väsyttämättä. Kengän takaosa tukee ja antaa vakautta jalalle samalla, kun jalan etuosan liikkeille on hyvin tilaa. Jalkineet on lisäksi varustettu sisäpohjalla, jossa on optimoitu, lättäjalkataipumusta ehkäisevä jalkaholvin tuki. FLEX-malliston jalkineissa astelet pehmeästi ja mukavasti. Pohja on erittäin iskunkestävä, ja muu kenkä taipuu joustavasti jalan liikkeiden mukana. Lisäksi kengät painavat vain vähän.

Lue lisää

MASCOT® FOOTWEAR FIT - logo

FIT-mallisto takaa optimaalisen istuvuuden. Jalkineet tukevat ja istuvat hyvin jalan takaosasta. Samalla kengän etuosaan jää hyvin tilaa, joten varpaat ja jalan etuosa voivat liikkua vapaasti.

Lue lisää

MASCOT® FOOTWEAR CLEAR - logo

MASCOT® FOOTWEAR CLEAR -malliston kengät voi pestä 40 asteessa. Se ehkäisee bakteerien leviämistä ja varmistaa kenkien hygieenisyyden. Koska kengissä on paikka HF-sirulle, ne voi pesettää myös pesulassa. CLEAR-malliston kengissä on mahdollisimman pitävä SRC-luokiteltu pohja. Kengät tuntuvat jaloissa mukavilta koko työpäivän ajan, koska ilma pääsee virtaamaan niiden hengittävän mikrokuituvuoren reikien läpi.

Lue lisää

MASCOT® FOOTWEAR COVER - logo

COVER-mallistossa on tukevia, pitäväpohjaisia ja kulutuksenkestäviä saappaita. Kaikkien malliston tuotteiden pohjat on testattu sekä vinoilla että liukkailla pinnoilla. MASCOT® FOOTWEAR COVER -malliston saappaita voi käyttää paikoissa, joissa on tiukat hygieniavaatimukset. Koska saappaat ovat vedenpitäviä, lika ja bakteerit on helppo pestä niistä pois.

Lue lisää

MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY - logo

INDUSTRY-mallisto tarjoaa tukevia ja kulutuksenkestäviä jalkineita ulkotöihin. Jalkineet on suunniteltu kestämään kovaa kulutusta betonilattioilla ryömittäessä sekä viemäriputkistossa tai muissa vastaavissa ympäristöissä työskenneltäessä. Jalkineet on tarkoitettu äärimmäisiin olosuhteisiin, ja siksi niiden pohja on vahvaa PU/kumiseosta, joka kestää yli 300°C kontaktikuumuuden. Kestävän ProNose-kärkivahvikkeen ansiosta jalkineet ovat erittäin tukevat polvillaan työskenneltäessä. Lisäksi pohja estää tehokkaasti liukastumista, ja sen muoto on erityisesti suunniteltu siten, että lika ja multa eivät tartu pohjaan sen taipuessa kävelyn aikana.

Lue lisää

MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC - logo
MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC -mallistossa on mukavantuntuisia ja iskunkestäviä turvajalkineita. Ne on tarkoitettu monenlaisiin työtehtäviin ja ammatteihin rakennus-, korjaus- ja tuotantoaloilla, joissa työskennellään sekä sisällä että ulkona.

Lue lisää

MASCOT® FOOTWEAR CASUAL- logo

MASCOT® FOOTWEAR CASUAL -mallisto on suunnattu perinteisiä lenkkareita etsiville. Malliston jalkineissa ei ole varvas- ja naulasuojan kaltaisia turvaominaisuuksia. CASUAL-malliston jalkineet ovat kevyitä ja joustavia, ja ne on valmistettu mukavuutta lisäävistä pehmeistä, iskuja vaimentavista materiaaleista. Mallisto soveltuu erityisesti niille, jotka tarvitsevat hyvännäköiset, mukavat arkikengät, joissa ei ole varvas- tai naulasuojaa.

Lue lisää

MASCOT® FOOTWEAR ACCESSORIES - logo

Jalkineiden hoito asianmukaisilla tuotteilla pidentää niiden käyttöikää.

Lue lisää