MASCOT® ACCELERATE SAFE

  MASCOT® ACCELERATE - Hi-vis keltainen - Suojavaatteet

  Työntekijöille, jotka edellyttävät suojavaatteiltaan tavallista enemmän. MASCOT® ACCELERATE SAFE -mallisto tarjoaa tinkimätöntä turvallisuutta ja täydellistä liikkumisen vapautta. Malliston moderneja vaatteita valmistetaan monista eri kankaista, ja istuvuuksia on erikseen miehille ja naisille. Kätevistä yksityiskohdista ja hyvästä näkyvyydestä on hyötyä erityisesti toimialoilla, joilla turvallisuudesta ja vaatteiden mukavuudesta ei voi tinkiä.

  ACCELERATE SAFE - detail

  Fiksua käyttäjälähtöistä designia

  MASCOT® ACCELERATE SAFE -mallisto on suunnattu työntekijöille, jotka kaipaavat turvallisuuden lisäksi kaunista ulkoasua. Vinot ja epäsymmetriset heijastimet korostavat hoikentavaa ja dynaamista vaikutelmaa, ja heijastimiin viilletyt kolot tekevät ilmeestä entistä modernimman. MASCOT® ACCELERATE SAFE -mallistossa myös heijastimet ovat elastisia. Ne eivät siis rajoita joustavan kankaan takaamaa liikkumisen vapautta.
  MASCOT® ACCELERATE SAFE kattaa näkyvien työvaatteiden koko kirjon ja sisältää malleja sekä miehille että naisille. Tuotevalikoima vastaa useiden eri toimialojen tarpeisiin. Vaihtoehtoja on niin rakennusteollisuuteen, käsityöaloille, tuulivoimateollisuuteen kuin infrastruktuurin parissa työskenteleville. Mallistossa on kolme fluoresoivaa väriä (keltainen, oranssi ja punainen) ja yhteensä yhdeksän erilaista väriyhdistelmää. Suuri osa tuotteista on valmistettu kevyistä mutta kulutuksenkestävistä materiaaleista, joissa on uskomattoman helppo liikkua. Valittavana on kokonaan ULTIMATE STRETCH -kankaasta ommeltuja tuotteita sekä tuotteita, joissa on joustavia osia.
  Nainen - Merkkiä

  Naisille suunnatut tuotteet

  MASCOT® ACCELERATE SAFE -mallistossa on erityisesti naisille suunniteltuja suojavaatteita. Housuista, shortseista ja hameista on saatavana DIAMOND-istuvuus. Se sopii parhaiten naisille, joiden vyötärönympäryksen ja lantionympäryksen ero on yli 20 cm. Alaosien lisäksi mallistossa on naisille tarkoitettuja T-paitoja, fleecepuseroita, softshell-takkeja, kuoritakkeja ja talvitakkeja.
  EN ISO 20471

  Näkyvyyttä ja turvallisuutta kaikille toimialoille

  Mallisto vastaa useiden eri kohderyhmien tarpeisiin, koska valikoima on laaja ja vaatteita voi käyttää monin eri tavoin. Myös yksittäisten työntekijöiden toiveet saa toteutettua. MASCOT® ACCELERATE SAFE -malliston tuotteita on helppo yhdistellä keskenään. Useista EN ISO 20471 -sertifioiduista tuotteista saa siis koostettua juuri halutun suojausluokan kokonaisuuden.

  Housuissa on helppo liikkua

  MASCOT® ACCELERATE SAFE -suojavaatteet on valmistettu perusteellisesti testatuista kankaista, ja niissä on toiminnallisia yksityiskohtia. Malliston erityispiirre on suojavaatekankaan elastisuus. MASCOT® ACCELERATE SAFE -mallistossa on alaosia neljästä eri kankaasta, joista jokaisella on omat ominaisuutensa.

  511 – teollisen pesun kestävä joustava kangas

  Kangas joustaa joka suuntaan ja takaa voittamattoman liikkumisen vapauden, kun mistään ei kiristä eikä hankaa. Materiaali on joustavaa, kevyttä ja erittäin kulutuksenkestävää. Lisäksi se hylkii vettä. Mahdollisuus pestä tällainen kangas teollisesti on aivan ennenkuulumatonta.

  711 – joka suuntaan joustava huomiovaatekangas

  Näkyvä kangas, joka joustaa kaikkiin suuntiin ja takaa täydellisen liikkumisen vapauden. 711 on MASCOT® ADVANCED -mallistosta tutun 311-kankaan fluoresoiva versio.

  236 – kevyt kangas, jossa on joustavia osia

  Tässä kangaslaadussa yhdistyvät keveys ja joustavat osat. Siitä valmistetaan tuotteita, jotka ovat kevyitä, mutta erittäin laadukkaita ja kulutuksenkestäviä. Joustavat osat on sijoitettu kohtiin, joissa liikkuvuutta tarvitaan eniten. 236-kangas kestää teollisen pesun.

  510 - erittäin kevyt ja joustava kangas, jonka voi pestä teollisesti

  Erittäin kevyt kangas, joka joustaa kaikkiin suuntiin ja kestää teollisen pesun. 510-kankaan tunnusmerkkejä ovat keveys ja uusiopolyesterin suuri osuus. Se takaa kulutuksenkestävät tuotteet, jotka tuntuvat mukavilta päällä.