Ostaja

Ostajana tai hankinnoista omalta osaltasi vastaavana henkilönä tiedät, miten tärkeää on, että henkilöstö on tyytyväinen työvaatteisiinsa ja turvajalkineisiinsa. Yhtä tärkeää on se, että toimitukset hoituvat ongelmitta, tuotevalikoima on riittävän monipuolinen, tuotteiden saatavuus on hyvä ja niiden turvallisuus huippuluokkaa. MASCOT tekee yrityksesi kanssa yhteistyötä joustavasti ja luotettavasti.

MASCOT - paras valinta

Laajan valikoiman vahvuus - MASCOT

Laajan valikoiman vahvuus

Valikoima, joka kattaa päästä varpaisiin niin ulko- kuin sisäpuolelta. Perusmallistosta löytyy kokoja joka lähtöön. Valikoimaa on mitä erilaisimpiin tarkoituksiin – koko henkilöstö saa vaatteensa samalta toimittajalta.

TyövaatteetSuojavaatteetTurvajalkineetAsusteet

Lähitoimittaja - MASCOT

Lähitoimittaja

Jotta työntekijäsi löytäisivät sopivan kokoiset vaatteet, niitä pitää kokeilla. Se hoituu ihan lähialueellasi. MASCOTin tuotteita on myynnissä ympäri Eurooppaa, ja kaikilla jälleenmyyjillä on tarjottavana MASCOTin koko valikoima.

NäyttelytShowrooms

Vain yksi toimittaja - MASCOT

Vain yksi toimittaja

Kun valitset MASCOTin, et tarvitse kuin yhden tavarantoimittajan. MASCOTilla on myös niche-tuotteita. Säästä kallista aikaasi hoitamalla kaikkien vaatteiden ja turvakenkien tilaukset, toimitukset ja laskutukset saman tavarantoimittajan kanssa.

TyövaatteetSuojavaatteetTurvajalkineetAsusteet

Laatutavaraa - MASCOT

Laatutavaraa

Kun työvaatteen kestävyyteen voi luottaa, siitä hyötyvät niin käyttäjät, maksajat kuin MASCOT! MASCOT-tuote on lukemattomien tarkastusten tulos. Olemme alalla niitä harvoja, jotka valvovat itse koko tuotteen valmistusprosessin aina sopivien raaka-aineiden hankinnasta kankaiden värjäykseen ja omaan tehdastuotantoon asti.

LaboratoriotestitLaadunvalvontaTuotanto

Tunnollinen tavarantoimittaja - MASCOT

Tunnollinen tavarantoimittaja

MASCOT ei painota yhteiskuntavastuuta vain näön vuoksi. Me otamme sen vakavasti ja iloitsemme siitä, että asiakkaamme myös arvostavat sitä. MASCOTin Vietnamin tuotantoyksiköllä on SA 8000 -sertifiointi, joka on vain harvojen saama kansainvälinen todistus yhteiskuntavastuullisuudesta.

SA8000

Toimitusvarmuus - MASCOT

Toimitusvarmuus

MASCOTilla on muista poiketen oma ompelimo Vietnamissa. Tämä tarkoittaa, että hallinnoimme itse työvaatteidemme suunnittelun ja valmistuksen, joten pystymme reagoimaan nopeasti markkinoilla tapahtuviin muutoksiin. Meillä on aina yli 3 miljoonaa tuotetta varastossa ja toimitusvarmuutemme on huippuluokkaa.

Tuotanto

Tested to work - MASCOT

Tested to work

MASCOT varmistaa aina, että tuotteet ovat huolellisesti testattuja ja valmiita arkiseen käyttöön. Omissa laboratorioissa tehdään tuhansia testejä päivittäin. Kun tunnolliset työntekijämme testaavat työvaatteesi, se tuo niille myös lisäarvoa. Sen ansiosta meille on myönnetty Customer Value Enhancement -palkinto alan parhaimmasta asiakasarvon tuottamisesta Euroopassa.

MASCOT Test CenterLaboratoriotestit