Combi haalarit

  MASCOTin Combi haalari on täynnä työpäivää helpottavia käteviä yksityiskohtia. Combi haalarissa on paljon taskuja työkaluille ja -välineille. Tästä on hyötyä varsinkin paikoissa, joista ei jatkuvasti pääse autolle tai työkalupakille.

  Taskut ja polvet kuluvat housuissa eniten. MASCOTin combi haalarien käyttöikää pidentävät CORDURA®- ja Kevlar®-vahvikkeet, joista ensimmäiset parantavat kulutuksenkestävyyttä ja jälkimmäiset pistonkestävyyttä.

  Käyttömukavuutta kaikissa työasennoissa

  Jos työtä tehdään vuorotellen seisaallaan ja polvillaan, housut voivat valua ja paljastaa alaselän. Combi haalarissa näin ei käy, sillä selkäosa peittää lantion ja suojaa sitä vedolta. Monissa combi haalareissa on ilmanvaihtoreiät polvissa. Lämpötilaa voi siis säätää, jos työtä tehdään kuumissa olosuhteissa.

  Valinta tavallisten työhousujen, combi haalarin ja avosuojan välillä riippuu yleensä henkilökohtaisista mieltymyksistä. Avohaalarin etuna on, että housut ja yläosa on ommeltu kiinni toisiinsa. Lisäksi leveät olkaimet jakavat painon tasaisesti. Se vähentää raskaista työkaluista johtuvaa kuormitusta ja ennaltaehkäisee siten kehon väsymistä ja kipeytymistä.

  Osa MASCOTin combi haalareista valmistetaan joustavasta kankaasta, joka tuntuu mukavalta päällä ja mukailee kehoa kaikissa työpäivän liikkeissä. Ergonominen istuvuus varmistaa, että combi haalari istuu hyvin kaikissa asennoissa.

  Sertifioitua näkyvyyttä

  MASCOTin combi haalareissa on fluoresoivat värit ja heijastimia. Ne on sertifioitu hi-vis-työvaatteita koskevan EN ISO 20471 -standardin mukaisesti. Fluoresoiva materiaali ja heijastimet varmistavat, että combi haalari näkyy kaikista suunnista sekä päivänvalossa että pimeässä. Combi haalarista ja MASCOTin huomioyläosista voi helposti yhdistää korkeimpaan suojausluokkaan (luokka 3) yltävän työvaatekokonaisuuden.