Työpiképaidat

    Pikeepaita on hyvä valinta silloin, kun kaivataan sekä ammattimaista ilmettä että hyvää liikkumisen vapautta. MASCOTilla on laaja valikoima työasuihin sopivia työpikeepaitoja, jotka on suunniteltu toimisto- ja varastotyöhön sekä aloille, joilla tarvitaan kestäviä yläosia.

    Pikeepaidat kaikille toimialoille

    Onko yritykselläsi erityisiä vaatimuksia työvaatteiden värin, istuvuuden tai turvallisuusominaisuuksien suhteen? MASCOTin laajasta työpikeepaitojen valikoimasta löydät helposti moneen makuun ja tarpeeseen sopivat paidat. Pikeepaitoja on saatavilla sekä naisten että miesten istuvuuksilla ja yli 24 eri värissä mallia kohden. Jos yrityksesi etsii jotain tiettyä väriä, ota yhteyttä MASCOTiin, niin kerromme sinulle lisää erikoistilauksen mahdollisuudesta. Jos teet työtä, jossa tarvitaan näkyviä työvaatteita, löydät MASCOTin valikoimasta työasuusi sopivia työpikeepaitoja myös fluoresoivissa väreissä. Kun yhdistät sellaisen näkyviin housuihin, shortseihin tai polvihousuihin, saat korkeampaan suojausluokkaan kuuluvan asukokonaisuuden.

    Läpikotaisin testatut materiaalit

    MASCOTille mukavuus, istuvuus ja laatu ovat vaatteiden tärkeimpiä ominaisuuksia. Siksi työpikeepaitamme on valmistettu parhaista ja testatusti laadukkaista materiaaleista, jotka ovat miellyttäviä käyttää ja kestävät useita vuosia. Kaikki valikoimamme tuotteet on valmistettu tunnuslauseemme ”Tested to work” perusteella, eli niiden istuvuus, toimivuus ja kestävyys on testattu sekä laboratoriossa että todellisilla työpaikoilla. Työpikeepaitoja on saatavilla eri materiaaleista valmistettuina ja eri käyttäjien tarpeisiin. Jos liikut työssäsi paljon, valitse CoolDry-kankaasta valmistettu työpikeepaita. CoolDry on erittäin nopeasti kuivuva ja kosteutta siirtävä materiaali, joka pitää käyttäjänsä varmasti kuivana koko työpäivän ajan.