Lämpöalusvaatteet

    MASCOTin lämpöalusvaatteet sopivat niille, jotka haluavat parasta mahdollista suojaa kylmyydeltä. Vuo-den kylmimpinä aikoina työskenneltäessä lämpöalusvaatteet pitävät käyttäjänsä lämpimänä koko päivän ajan. Niiden on oltava siksi eristäviä lämmön ylläpitämiseksi ja kosteutta siirtäviä, jotta käyttäjä ei pääse kastumaan ja kylmettymään.

    Lämpöalusasut kuljettavat hien pois vartalolta. Näin kosteus jakautuu kankaan pinnalla suuremmalle alueelle, josta se haihtuu paremmin käyttäjän paleltumatta. Alusasut toimivat suojaavana kerroksena, joka säätelee kehon lämpötilaa riippumatta siitä, millaisessa säässä tai ympäristössä työskentely tapahtuu.

    MASCOTin lämpöalusvaatteet eivät sisällä lainkaan häiritseviä saumoja, ja ne on valmistettu pehmeistä ja erittäin kevyistä materiaaleista, jotka takaavat optimaalisen mukavuuden useita tunteja kestävien fyysi-sten työtehtävien aikana. Vaatteet ovat väreiltään neutraaleja, ja niitä sopii esitellä hyvännäköisten yksi-tyiskohtiensa ansiosta: voit riisua päällimmäisen puserosi, mikäli päivän aikana tulee liian lämmin. MASCO-Tin lämpöalusasut ovat istuvuudeltaan vartalonmyötäisiä, sillä ne on suunniteltu vartalon muotojen mukaan. Näissä moneen suuntaan joustavissa vaatteissa on myös hyvä liikkumisen vapaus. Tuotehaun avulla löydät makuusi ja työoloihisi parhaiten soveltuvat lämpöalusvaatteet.