Talviumpihaalarit

    MASCOTin talviumpihaalarit ovat varma valinta silloin, kun haluat suojautua pakkaselta päästä varpaisiin. Haalarissa voi kumarrella ihon paljastumatta, eivätkä viima ja rapa pääse tunkeutumaan haalarin sisään työn tiimellyksessä. MASCOTilla on laaja valikoima lämpimiä, toiminnallisia ja kulutuksenkestäviä talvihaalareita, jotka soveltuvat muun muassa rakennus- ja tietyömaille sekä kaikkeen ulkotyöhön, jossa pakkaselta suojautuminen on ensiarvoisen tärkeää.

    Parasta suojaa pakkaselta

    MASCOTin talviumpihaalarit suojaavat käyttäjäänsä tuulelta ja pakkaselta. Suuri osa haalareista on valmistettu vettähylkivästä Bearnylon®-kankaasta, joka suojaa erinomaisesti sateelta, lumelta ja rännältä. Valikoimaan kuuluu myös hengittäviä, veden- ja tuulenpitäviä talvihaalareita, joissa on teipatut saumat. Jos haluat mahdollisimman hyvin pakkaselta ja sateelta suojaavan haalarin, valitse talviumpihaalari, jossa on kylmältä suojaamista koskevan standardin EN 342 ja sateelta suojautumista koskevan standardin 343 mukainen hyväksyntä. Standardinmukainen kylmä ympäristö tarkoittaa -5 °C:n lämpötilan ja kosteuden ja tuulen yhdistelmää.

    Paljon toimintoja ja taskuja työkaluille

    MASCOTin talvihaalareissa on samat ominaisuudet kuin muissakin työvaatteissa. Näitä ovat monenlaiset käytännölliset taskut, kuten etutaskut, sisätaskut, takataskut ja mittatasku, joissa on hyvä säilyttää työkaluja. Lisäksi MASCOTin talviumpihaalareissa on polvitaskut, joiden ansiosta voit suojata polviasi työskennellessäsi polvi-istunnassa. Jos sinun on näyttävä hyvin työpaikallasi, löydät MASCOTilta talviumpihaalarit myös fluoresoivissa väreissä ja EN ISO 20471 -sertifioinnin mukaisilla heijastimilla varustettuina, mikä takaa näkyvyytesi niin päivänvalossa kuin pimeälläkin.