Naisten puolihameet

  MASCOT tarjoaa naisille puolihameita, jotka istuvat erityisen hyvin ja tuntuvat mukavilta. Hame on hyvä valinta lämpimällä ilmalla, ja joissain tehtävissä se voi olla työnantajan vaatimus. MASCOTin hamemallistossa on erilaisiin tarpeisiin sopivia värejä, istuvuuksia ja pituuksia. Kaikki hameet on testattu EN ISO 15797 -standardin mukaisesti eli ne kestävät teollisen pesun.

  Joustoa neljään suuntaan

  Mallistomme puolihameet valmistetaan joka suuntaan joustavasta kankaasta, joka tuntuu iholla erityisen pehmeältä ja varmistaa liikkumisen vapauden työtehtävistä riippumatta. Kangas on kevyttä, erittäin kulutuksenkestävää ja vettähylkivää.

  MASCOTin puolihameista on tarjolla kaksi erilaista istuvuutta: DIAMOND ja PEARL. Molemmista on saatavana useita eri kokoja ja kaksi eri pituutta, 45 cm ja 55 cm.

  Yksityiskohdat

  MASCOTin puolihameissa on taskut sekä edessä että takana. Koska taskut on ommeltu osaksi hametta, hame istuu hyvin ja tuntuu mukavalta. Kaikissa puolihameissa on vetoketjusepalus ja vyölenkit, joihin voi tarvittaessa pujottaa vyön.

  MASCOTin puolihameita voi yhdistellä vapaasti esimerkiksi väriltään erilaisten yläosien kanssa. Vain mielikuvitus asettaa rajat.