Paidat

    Jos etsit juuri oikeanlaista työpaitaa, tutustu MASCOTin laajaan valikoimaan. Löydät varmasti parhaiten itsellesi sopivan tuotteen useiden mallien, istuvuuksien, toimintojen ja värien joukosta. Mallistossamme on sekä lyhyt- että pitkähihaisia paitoja. Lisäksi siihen kuuluu sekä vartaloa myötäileviä että väljästi istuvia tuotteita, joten voit valita juuri sellaisen paidan, jossa tunnet olevasi kuin kotonasi. Lähtökohtaisesti MASCOTin paidat sopivat kaikille, mutta jos haluat varmistaa oikeanlaisen mukavuuden, löydät meiltä myös erityisesti naisille suunniteltuja tuotteita.

    Mahdollisuuksia on monia

    Ehkä työpaikkasi toivoo löytävänsä ammattimaisen ratkaisun, joka vahvistaa yrityksesi identiteettiä ja brändiä. Silloin MASCOT suosittelee klassisia paitoja neutraaleissa väreissä, kuten musta, valkoinen ja vaaleansininen. Käytä paitoja neuleen alla, pue niiden alle T-paita tai pidä niitä sellaisenaan sen mukaan, kuinka monta kerrosta työskennellessäsi tarvitset.

    Jos haluat erottua joukosta työpaikallasi, löydät valikoimastamme myös trendikkäitä paitoja, joissa on ainutlaatuisia yksityiskohtia. Valikoimastamme löydät esimerkiksi vanutäytteisellä vuorilla varustettuja yläosia, joita voi pitää sekä auki että kiinni. Tällaiset yläosat sopivat täydellisesti viileisiin työpäiviin tai käytettäväksi takin sijasta vuoden lämpimämmällä puoliskolla.

    Jotta paidat olisivat mahdollisimman mukavia, niiden hihoissa on napit, joiden avulla hihoja voi säätää. Joissakin malleissa on myös toiminnalliset taskut, joissa on tilaa esim. kuulakärkikynälle tai puhelimelle. MASCOTilta löydät helposti tarpeisiisi sopivan paidan riippumatta siitä, työskenteletkö toimistossa, tuotannossa vai rakennustyömaalla.