Hupparit

    MASCOTin monenlaiset hupparit soveltuvat niille, jotka etsivät erilaisiin tarkoituksiin soveltuvia miellyttäviä ja toiminnallisia työvaatteita. MASCOTin huppareita voi käyttää eristävänä keskikerroksena takin alla kylminä päivinä, kun taas lämpimällä säällä ne toimivat hyvin pelkän T-paidan päällä. MASCOTin valikoiman hupparit on valmistettu erilaisista materiaaleista, ja niiden toiminnallisuuksissa on eroja.

    MASCOTin huppareiden alaosassa ja hihansuissa on resori, joka takaa hyvän istuvuuden. Huppareiden kevyt vuori puolestaan varmistaa, että käyttäjä pysyy lämpimänä myös viileämpinä työpäivinä.

    MASCOTin hupparit ovat saatavilla sekä vetoketjulla että ilman. Jos etsit joustavaa ja helposti riisuttavaa ja puettavaa hupparia, sinun kannattaa valita huppari, jossa on täyspitkä vetoketju. Näin voit nopeasti mukauttaa työvaatetustasi työpäivän aikana muuttuviin lämpötiloihin sopivaksi. Huppareita on saatavilla sekä yksi- että kaksivärisinä. Lisäksi värikkäät printtikuvioiset hupparit ovat hyvä vaihtoehto, jos haluat erottautua muista työpaikalla. Värien suuri määrä tarjoaa lukemattomia yhdistelymahdollisuuksia eri mallistojen väliltä.

    MASCOTin hupparit tuntuvat päällä erityisen miellyttäviltä. Useimmat mallit on valmistettu puuvillan ja polyesterin sekoituksesta. Imukykyinen puuvillamateriaali tuntuu erittäin pehmeältä ihoa vasten, kun taas polyesteri tekee huppareista kulutuksenkestäviä.

    Mikäli työskentelet oloissa, joissa ratkaisevaa ovat näkyvyys ja turvallisuus, MASCOTin fluoresoivan väriset ja EN ISO 20471 -standardin mukaisesti hyväksytyt hupparit ovat valintasi. Fluoresoivista materiaaleista valmistettuihin huppareihin on kiinnitetty heijastimia, joiden ansiosta käyttäjä pysyy näkyvänä ympäristölleen mistä tahansa kulmasta katsottuna. Fluoresoivat hupparit ovat pintapuoleltaan polyesteria, minkä ansiosta niiden kulutuksenkestävyys on erinomainen.