Puserot lyhyellä vetoketjulla

    Collegepaidat, fleecepuserot, neuletakit, hupparit ja poolocollegepaidat – MASCOTin laajan valikoiman puserot lyhyellä vetoketjulla vaihtelevat paksuutensa ja valmistusmateriaaliensa perusteella. Puserot lyhyellä vetoketjulla ovat hyvä kompromissi niille, jotka etsivät umpinaista paitaa, mutta haluavat samalla mahdollistaa paidan yläosan säätämisen lämpötilaan ja säähän sopivaksi.

    Samat työtakista tutut toiminnot

    MASCOTin monien suosittujen mallistojen puserot lyhyellä vetoketjulla on helppo yhdistellä valikoiman muihin työvaatteisiin. Etsitpä sitten kevyempää fleecepuseroa käytettäväksi takin alla tai paksumpaa neulepuseroa takin sijasta, löydät varmasti useampia vaihtoehtoja MASCOTin valikoimasta. Jos puserot lyhyellä vetoketjulla sopivat sinulle ulkokerrokseksi, sinun ei tarvitse tinkiä paitojen toiminnoista, sillä MASCOTilla on vetoketjupaitoja, joiden rinta- ja hihataskuissa voi säilyttää esimerkiksi kyniä, matkapuhelinta tai taskulamppua. Jos etsit erityisen kestävää paitaa, sinun kannattaa valita paita, johon on lisätty vahvikkeita. Valikoiman jotkin puserot lyhyellä vetoketjulla sisältävät erittäin korkean, säädettävän kauluksen sekä näkyvyyttä lisääviä heijastimia. Kaikki ominaisuudet on valittu tarjoamaan paras mahdollinen käyttömukavuus.

    Valitse oikea materiaali

    Materiaalilla on suuri vaikutus paidan käyttömukavuuteen. Jotkut MASCOTin puserot lyhyellä vetoketjulla on valmistettu esimerkiksi innovatiivisista neulemateriaaleista, jotka on hitsattu yhteen kolmesta kerroksesta kangasta: neuleesta ulkokerroksessa, tuulenpitävästä ja vettähylkivästä kalvosta keskellä sekä fleecestä sisäkerroksessa. Näin paidasta tulee hengittävä, tuulenpitävä ja vettähylkivä. Jos suosit perinteisempiä paitoja, MASCOTin valikoimaan kuuluu myös fleece-, neule- ja puuvillapaitoja. Kaikki puserot lyhyellä vetoketjulla valmistetaan laatu ja liikkumisen vapaus huomioon ottaen, jotta työskentely onnistuisi rajoituksetta.