Lämpöliivit

    Jos tarvitset lämmintä liiviä, löydät omasi MASCOTin useiden erilaisten lämpöliivien joukosta. MASCOTin lämpöliivi on hyvä valinta sinulle, jonka on pysyttävä lämpimänä ja liikuttava vapaasti työpäivän aikana. Lämpöliivit ovat välttämättömiä, jos työskentelet usein ulkona tai vaihtelevissa lämpötiloissa. Lämpöliivi toimii erityisen hyvin lämmittävänä lisäkerroksena. Kun yhdistät lämpöliivin MASCOTin malliston takkiin, pysyt hyvin lämpimänä syksyn ja talven kylminä työpäivinä.

    MASCOTin lämpöliivejä on saatavilla useissa eri malleissa, väreissä ja kokovaihtoehdoissa. MASCOT tarjoaa myös eri paksuisia liivejä. MASCOT® ORIGINALS -mallisto sisältää klassisia paksuja liivejä. MASCOT® ADVANCED -malliston liivit puolestaan ovat kevyitä, hengittäviä ja vettähylkiviä, ja niissä on hyvin eristävä CLIMASCOT®-vuori, joka tekee liivistä erittäin sopivan asukokonaisuuden keskikerrokseksi.

    Lämpöliivit ovat suosittuja työvaatteita, jotka ovat mukavia käyttää eivätkä rajoita liikkeitä työskenneltäessä. MASCOTin tyylikkäiden lämpöliivien joukosta löydät helposti sen, joka sopii parhaiten omiin tarkoituksiisi. Lämpöliivin tyylikkyyden ja toiminnallisuuden ansiosta haluat käyttää liiviä myös vapaa-aikana. Useissa liiveissä on erilaisia toimintoja, eli jos tarvitset esimerkiksi etutaskuilla tai rintataskuilla varustetun tai munuaisia suojaavan liivin, löydät varmasti sopivan MASCOTin valikoimasta. Liivejä on saatavilla myös resorikauluksella ja pidennetyllä selkäosalla, jotka pitävät sinut aina lämpimänä.

    Klassisten, lämpöä eristävien liivien täytteenä on laadukasta polyesterivanua, joka on suunniteltu erityisesti lämmön säilyttämiseen. Näissä liiveissä on ultraäänihitsattu tikkaus, joka varmistaa hyvän eristysominaisuuden ja kestävyyden. Kaikissa liiveissä on lisäksi Oeko-Tex®-merkintä, joka takaa, että ne eivät sisällä terveydelle haitallisia aineita.