Sadeavohaalarit

  Jos työskentelet suurimmaksi osaksi ulkona, et voi välttyä sateelta. MASCOTin valikoiman sadeavohaalarit suojaavat erityisesti selkää ja lantiota, mikä on käytännöllistä eteenpäin kumartuneena työskenneltäessä. MASCOTin sadeavohaalarit ovat erinomainen vaihtoehto perinteisille sadehousuille. Sadehaalarit toimivat erityisen hyvin, kun sateelta on suojauduttava nopeasti, sillä haalareiden pukeminen työhousujen päälle sujuu vaivatta.

  Pysy kuivana koko työpäivän ajan

  MASCOTin sadeavohaalarit ovat sekä tuulen- että vedenpitävät, ja niissä on teipatut saumat, joista vesi ei pääse sisään. 10 000 mm:n vesitiiviys takaa, että käyttäjä pysyy kuivana jopa kaatosateessa. Haalarit on sertifioitu sateelta suojaamista koskevan EN 343 -standardin mukaisesti, minkä ansiosta ne tarjoavat optimaalisen suojan sateelta.

  Toiminnallisuus keskiössä

  MASCOTin sadeavohaalarit soveltuvat käytännöllisyytensä ansiosta ammattikäyttöön, ja ne on mahdollista muokata käyttäjälleen sopiviksi. Valikoimaan kuuluu muun muassa säädettäviä, tukevia ja joustavia kangasolkaimia, joita säädetään sivuilta nappien avulla. Haalareiden lahkeiden sivuilla on painonapit, joten ne voidaan nopeasti vetää saappaiden ylle. Lisäksi sadeavohaalarit mahdollistavat alla olevien työhousujen etutaskujen käytön haalareiden sivujen alta.

  Pysy näkyvänä myös sateella

  Jos työskentelet liikennöityjen teiden tai liikkuvien koneiden läheisyydessä, löydät valikoimasta myös fluoresoivista materiaaleista valmistetut sadeavohaalarit, joissa on heijastimia. Näiden haalarien avulla pysyt näkyvänä ympäristöllesi myös sadesäällä.