Kaulurit

    Kauluri on välttämättömyys lämpimänä pysymiseksi talvella pakkasen purressa ja tuulen tuivertaessa. MASCOTin kaulurit suojaavat kaulaa kylmältä ja estävät paleltumisen työpäivän aikana. MASCOT-kaulurit ovat oikea valinta, kun haluat pysyä lämpimänä ja kuivana. Ne eivät myöskään voi takertua mihinkään toisin kuin kaulahuivit. Kaulurit soveltuvat käytettäviksi kaikissa tilanteissa kylmissä sääoloissa tai vedolle altistuessa.

    MASCOTin valikoiman kaulurit istuvat hyvin ja takaavat optimaalisen käyttömukavuuden. Saatavilla on kaulureita, joiden säädettävällä kuminauhalla on mahdollista pienentää tai suurentaa kaulurin kaula-aukkoa. Kauluria on siis mahdollista löysentää tai kiristää lämpötilan ja työpäivän aktiivisuustason mukaisesti. Valikoima sisältää myös kaulureita, joiden pienet selkä- ja rintakappaleet lämmittävät käyttäjän selkää ja rintakehää.

    MASCOTin kaulurit valmistetaan erilaisista materiaaleista. MASCOT käyttää omaa kolmikerroksista eristävää ja kosteutta siirtävää Thermax®-materiaaliaan, joka varmistaa hien haihtumisen pois iholta ulkona talven kylmyydessä työskenneltäessä. Joissakin kaulureissa on myös laadukasta COOLMAX®-materiaalia, jonka DuoregulationTM-ominaisuus siirtää tehokkaasti kosteuden iholta. Materiaali viilentää lämpimässä ja eristää kylmässä, joten siitä valmistetut tuotteet soveltuvat täydellisesti fyysisesti raskaisiin töihin. MASCOTin kaulurit valmistetaan nopeasti kuivuvista materiaaleista, jotta käyttäjän keho ei pääse kylmettymään.