Työ-T-paidat

  Lämpimien kevät- ja kesäkuukausien koittaessa MASCOTin työ-T-paidat ovat jälleen tarpeen. MASCOTin laajan valikoiman käytännölliset ja kulutuksenkestävät työ-T-paidat soveltuvat kaikille toimialoille sekä sisä- että ulkotyöskentelyyn.

  MASCOTin työ-T-paidat ovat saatavilla monissa väreissä ja malleissa, ja niiden valmistuksessa on käytetty erilaisia materiaaleja. Voit esimerkiksi valita pyöreä- tai V-kauluksisen ja lyhyt- tai pitkähihaisen T-paidan. Lisäksi saatavilla on yksi- ja kaksivärisiä T-paitoja sekä trendikkäästi kuvioituja printti-T-paitoja. Useat erilaiset mallit takaavat sen, että voit valita juuri tarpeisiisi ja mieltymyksiisi sopivan paidan.

  Kulutuksenkestäviä ja käytännöllisiä T-paitoja

  MASCOTin työ-T-paidat valmistetaan testatuista materiaaleista. Esimerkiksi kulutuksenkestävien, lujasta materiaalista valmistettujen T-paitojen kangas ei nukkaannu. MASCOT® ADVANCED -mallistoon kuuluu kosteuden siirtäviä ja antibakteerisia T-paitoja, jotka pitävät ruumiinlämmön tasaisena myös lämpiminä kesäpäivinä materiaalin kosteutta pois keholta siirtävien ominaisuuksien ansiosta. MASCOTin työ-T-paidat ovat saatavilla erilaisilla istuvuuksilla (klassinen, moderni tai slim), joten valikoimasta löytyy helposti jokaiseen makuun sopiva malli.

  Suojaa itseäsi pysymällä näkyvissä

  MASCOTin useat fluoresoivista väreistä valmistetut työ-T-paidat on hyväksytty EN ISO 20471 -standardin mukaisesti, ja ne soveltuvat toimialoille, joissa vaaditaan hyvää näkyvyyttä. Fluoresoivat T-paidat pitävät käyttäjänsä näkyvissä ja turvassa jopa lämpiminä työpäivinä.