Riipputaskuhousut

    Käsityöläiset tarvitsevat kulutuksenkestävät ja käytännölliset housut, jotka sopivat esimerkiksi kaikkiin rakennustyömaan töihin. MASCOTilla on laaja valikoima polvi- ja riipputaskuilla varustettuja työhousuja , joiden joukosta löydät takuulla omaan ja yrityksesi tyyliin sopivan värin ja istuvuuden.

    Valitse haluamasi toiminnot

    MASCOTin työhousuissa on useita käytännöllisiä toimintoja, joista voit valita tarvitsemasi. Työhousujen valinta riippuu muun muassa toimialasta ja käyttäjän yksilöllisistä tarpeista. Jos tarvitset helposti käytettäviä taskuja työkaluille ja ruuveille, valitse riipputaskuilla varustetut työhousut . Jos taas haluat, että riipputaskut on helppo irrottaa nopeasti vaikkapa autoon istahtaessa, valitse MASCOTin valikoimasta työhousut , joissa on irrotettavat riipputaskut. Jos työskentelet usein polvi-istunnassa, suojaa polviasi valitsemalla polvitaskulliset työhousut. Polvi- ja riipputaskujen lisäksi MASCOTin työhousuissa on runsaasti myös muita käytännöllisiä taskuja ja yksityiskohtia, jotka tekevät työpäivästäsi tehokkaamman.

    Innovatiivisia materiaaleja

    Liikkumisen vapaus, käyttömukavuus ja testattu kulutuksenkestävyys ovat MASCOTin tuotteiden vakio-ominaisuuksia, eivätkä työhousut ole poikkeus. Hyvän kulutuksenkestävyyden ansiosta polviin ja taskuihin ei tule helposti reikiä. MASCOT käyttää muun muassa CORDURA®- ja Kevlar®-kankaita vahvikkeina sellaisissa kohdissa, jotka altistuvat eniten kulutukselle. Jos haluat työhousut, jotka on valmistettu sekä kulutuksenkestävästä että miellyttävästä materiaalista, valitse vahvasta tvillistä tai canvaksesta tehdyt housut. Jos taas painotat hyvää liikkumisen vapautta, valitse joustavasta kankaasta tehdyt tai joustavilla paneeleilla varustetut housut, jotka ovat myös erittäin kulutuksenkestävät. Jos työskentelet ulkona säällä kuin säällä, suosittelemme valitsemaan vettähylkivästä materiaalista valmistetut housut.