Huomioavohaalarit

  MASCOTin monenlaiset käytännölliset ja kulutuksenkestävät huomioavohaalarit soveltuvat työpaikoille, joissa asetetaan korkeita vaatimuksia työntekijöiden näkyvyydelle ja turvallisuudelle. huomioavohaalarit ovat erityisen käytännölliset työntekijöille, jotka haluavat suojata selkäänsä ja lantiotaan turvallisuudesta tinkimättä.

  Runsaasti värejä ja toimintoja

  MASCOTin huomioavohaalarit vaihtelevat malleiltaan ja väreiltään. MASCOTin haalareita on saatavilla kolmessa fluoresoivassa värissä: keltainen, oranssi ja punainen. Joissakin haalareissa on myös kontrastivärisiä kohtia paikoissa, joissa vaate altistuu eniten lialle. MASCOTin valikoiman huomioavohaalarit on varustettu erilaisilla ominaisuuksilla, kuten polvitaskujen polvipehmusteilla, joiden avulla polvet saavat suojaa raskaissa fyysisissä töissä. Lisäksi haalareissa on käytännöllisiä taskuja, kuten läppä-, etu- ja reisitaskuja, joissa käyttäjä voi säilyttää kaikkia eniten tarvitsemiaan työkaluja käden ulottuvilla.

  Parasta suojaa työpaikalle

  Kaikki MASCOTin huomioavohaalarit on sertifioitu EN ISO 20471 -standardin mukaisesti, joten ne takaavat parhaan mahdollisen suojan vaarallisissa paikoissa koneiden tai liikenteen läheisyydessä työskenteleville. Kun käytössäsi ovat MASCOTin huomioavohaalarit, voit olla varma, että näyt ympäristöllesi milloin tahansa työpäivän aikana ja mihin tahansa vuodenaikaan. Fluoresoiva materiaali varmistaa näkyvyytesi päivänvalossa, kun taas heijastavan materiaalin ansiosta erotut pimeässä. Monisuojaavat huomioavohaalarit ovat puolestaan hyvä vaihtoehto, jos sinulla on tarvetta haalareille, joissa on antistaattisia, hapoilta suojaavia ja palamista hidastavia ominaisuuksia.

  MASCOTin fluoresoivat tuotteet on jaettu kolmeen suojausluokkaan (1, 2 ja 3), joista luokan 3 työvaatteilla on eniten suojaavia ominaisuuksia. Saat MASCOTin yksinkertaista kirjainjärjestelmää käyttämällä nopean yleiskatsauksen siitä, miten voit helposti saavuttaa luokan 3 mukaisen sertifioinnin valitsemalla yksittäisen vaatekappaleen tai yhdistelemällä useampia vaatekappaleita toisiinsa.