Avosuoja lapsille

    MASCOT-malliston lasten avosuoja antaa lapsille mahdollisuuden jäljitellä isää ja äitiä. Monet miehet ja naiset käyttävät töissä avosuojaa, ja lapset tahtovat toisinaan näyttää isältä tai äidiltä. Koska lasten avosuoja nousee korkealle, se pitää lämpimänä ulkoleikeissä. MASCOTin ansiosta koko perhe voi pukeutua pihatalkoissa yhtenäisiin avosuojiin.

    Vaihtoehto haalareille

    Lasten avosuoja on hyvä vaihtoehto keväällä ja syksyllä, kun ilma on kylmä, mutta haalarit olisivat liikaa. Lasten avosuojaa voi käyttää myös sisällä. Se sopii hyvin yhteen erilaisten MASCOT-paitojen kanssa.

    Pienille käsityöläisille

    Koska MASCOTin lasten avosuojan malli on ergonominen, vaate tuntuu mukavalta eikä haittaa liikkumista. Lasten avosuojassa on vahvasta kuminauhasta valmistetut lyhyet olkaimet ja säädettävä vyötärö. ULTIMATE STRETCH kangas on kevyttä ja hylkii vettä. Vaate sopii siksi erinomaisesti aktiivisiin ulkopuuhiin ja käsityöleikkeihin. Erilaisiin tyyleihin sointuvia värivaihtoehtoja on useita. Lasten avosuojassa on ammattilaisille tarkoitetun avosuojan tapaan vahvikkeet polvissa. Sillä on siis hyvä kontata lattialla ja ulkona. Käteviin taskuihin voi pakata esimerkiksi leikkityökaluja tai pikkunaposteltavaa. Lisäksi MASCOTin lasten avosuojassa on heijastimet, joiden ansiosta lapsi on helppo huomata pimeässäkin.