Työhousut naisille

  MASCOTin valikoimassa on nykyaikaisia työhousuja myös naisille. Ne ovat miellyttävän tuntuisia, toiminnallisia ja malliltaan naisellisia. MASCOTin mallistosta löydät toimialastasi ja tarpeistasi riippumatta juuri sopivanlaiset naisten työhousut.

  Kaksi erilaista istuvuutta

  Kaikista mallistomme työhousuista on tarjolla useita kokoja ja lahkeenpituuksia. Naisten työhousuista on lisäksi saatavana kaksi erilaista istuvuutta, DIAMOND ja PEARL. Valinta eri mallisille vartaloille suunniteltujen mallien välillä riippuu vyötärön- ja lantionympäryksen erosta.

  DIAMOND fit

  DIAMOND-istuvuus:

  DIAMOND-malliset housut sopivat parhaiten naisille, joiden vyötärön- ja lantionympäryksen ero on yli 20 cm. Jos vyötärö on esimerkiksi 82 cm ja lantio 107 cm, suosittelemme kokoa 38 DIAMOND. Toisin sanoen DIAMOND on suunniteltu naisille, joilla on lantioon nähden kapea vyötärö. MASCOTin mallistossa on useita DIAMOND-mallisia työhousuja naisille.

   PEARL fit

  PEARL-istuvuus:

  PEARL-istuvuus sopii naisille, joiden vyötärön ja lantion ympärysmittojen ero on alle 20 cm. Jos vyötärö on esimerkiksi 98 cm ja lantio 107 cm, suosittelemme kokoa 42 PEARL. Toisin sanoen PEARL on suunniteltu naisille, joiden vyötärö on lantioon verrattuna leveä. Jos tahdot hankkia PEARL-malliset naisten työhousut, etsi tuotetiedoista PEARL-kuvake.

  Työhousuja kannattaa aina sovittaa ennen ostamista. Yllä annetut kuvaukset ovat yleisluontoisia ohjeita. Juuri sinulle sopivin istuvuus tai koko saattaa siis olla eri kuin mitä kuvausten perusteella voisi olettaa. MASCOTin naisten työhousuista on saatavana kaksi eri lahkeenpituutta: 76 cm ja 82 cm.

  Käyttömukavuutta ja liikkumisen vapautta – myös naisille

  Käsityöammateissa, rakennusalalla ja teollisuudessa työskentelevien naisten voi olla vaikeaa löytää toiminnallisia työvaatteita, jotka ovat sekä kestäviä että istuvia. MASCOTilla on laaja valikoima naisten työ- ja suojavaatteita, jotka täyttävät kyseiset vaatimukset. Erityisesti naisille suunnitellut työhousut varmistavat, että olo on mukava ja liikkuminen esteetöntä koko työpäivän ajan.

  Tinkimätöntä toiminnallisuutta

  Vaikka naisille suunnitellut MASCOTin työhousut poikkeavat istuvuudeltaan miesten housuista, toiminnallisuudesta niissä ei ole tingitty. Myös naisten housuissa on etu- ja takataskut, riipputaskut, mittatasku ja matkapuhelintasku – aivan kuten MASCOTin muissakin työhousuissa. Lisäksi nykyaikaisiin naisten työhousuihin voi lisätä tarpeen mukaan vyön, vasaralenkin, polvipehmusteet tai muita lisävarusteita.