Pukeudu kerroksittain

Tahdotko optimaalista suojaa kaikkiin sää- ja työolosuhteisiin? Se onnistuu, kun valitset oikeanlaiset vaatteet ja pukeudut kerroksittain. Oikeanlaisilla vaatteilla tarkoitamme vaatteita, jotka vastaavat aktiivisuustasoasi ja työskentelypaikkasi olosuhteita. MASCOTin työvaatevalikoimassa on monenlaisia yhdistelyyn ja kerrospukeutumiseen suunniteltuja T-paitoja, puseroita ja takkeja.

Pukeudu kerroksittain - 123

Työvaatteita valittaessa kannattaa laskea kolmeen: 1) Pysyttele kuivana, 2) Pysyttele lämpimänä, 3) Suojaudu tuulelta ja sateelta.

T-Paita, pitkähihainen - 1. kerros – kosteutta siirtävä kerros

1. kerros – kosteutta siirtävä kerros

Lähimmäs ihoa tarvitaan vaate, joka siirtää kehosta erittyvän kosteuden pois ja varmistaa, ettet ala palella. Paras materiaalivaihtoehto on polyesteri. Jos joukossa on joustavaa kuitua, vaatteessa voi myös liikkua vapaasti. MASCOTin mallistossa on vartalonmyötäisiä ja todella joustavia tuotteita, jotka siirtävät kosteuden pois ja kuivuvat nopeasti. Lisäksi niiden antibakteerinen jälkikäsittely ehkäisee hajujen muodostumista. Nämä vaatteet säätelevät kehon lämpötilaa miellyttävällä tavalla, jopa kuumissa oloissa ja fyysisesti aktiivisissa töissä.

Katso tuotteita

Työpusero - 2. kerros – lämmin ja eristävä kerros

2. kerros – lämmin ja eristävä kerros

Keväällä ja syksyllä riittää yleensä kaksi kerrosta – kosteutta siirtävä ja eristävä. Eristävä kerros voi koostua useista tuotteista. Tarkoituksena on sulkea lämpö sisään ja johtaa kosteus pois. Toisen kerroksen on pidettävä keho lämpimänä kylmissä olosuhteissa – liikkumisen vapaudesta tinkimättä. CLIMASCOT®-vuorilliset vaatteet ovat hyvä valinta välikerrokseksi. CLIMASCOT® Lightweight Insulation eristää ja hengittää erittäin hyvin. Vuorin keveys ja pieni ominaispaino varmistavat, etteivät vaatteet haittaa liikkumista työpäivän aikana.

Katso tuotteita

Talvitakki - 3. kerros – tuulelta ja sateelta suojaava kerros

3. kerros – tuulelta ja sateelta suojaava kerros

Uloimman kerroksen on suojattava sääoloilta eli oltava veden- ja tuulenpitävä. Myöskään hengittävyyttä ei sovi unohtaa, sillä se varmistaa lämpimyyden. Jos kosteus ei pääse haihtumaan, iho kostuu ja tulee kylmä. MASCOTin valikoimassa on useita hengittäviä ja tuulenpitäviä takkeja, jotka ovat joko vettähylkiviä tai vedenpitäviä. Valinta näiden kahden välillä riippuu työskentelyoloista. Ainoa ero on saumojen teippaus. Vettähylkivien takkien saumoja ei ole teipattu, joten sade saattaa tunkeutua niistä sisään.

Katso tuotteita

Pidä itsesi lämpimänä ja kuivana koko talven. Laske kolmeen, kun pukeudut työpäivää varten

1 Pysy kuivana
2 Pysy lämpimänä
3 Suojaudu säältä

Yhdistele kerroksia ympäristön lämpötilan ja oman fyysisen aktiivisuustasosi mukaan.

14503AF8-FDF6-48D3-B53E-2CCC7096BFF2 - Talvitakit