Global Workwear Solution

  Globaalin työvaatejärjestelmän yksinkertainen hallinnointi.

  Global Workwear Solution

  Säästä aikaa ja rahaa hallinnoinnissa maailmanlaajuisella sopimuksella

  Onko sinulla liiketoimintaa maarajojen yli? MASCOTilla voimme yksinkertaistaa työvaatteiden ostoprosessia ja tarjota yrityksellenne yhden ratkaisun - maailmanlaajuisesti.

  Paikallisten työvaatteiden ostoratkaisujen sijaan maa- tai departmenttitasolla voit hyödyntää laajamittaista toimintaa. Tällä tavoin voit minimoida hallinnointiaikaa siten, että sinulla on maailmanlaajuinen sopimus yhdenmukaisista palvelu- ja tilausratkaisuista organisaatiossa. Lisäksi varmistat yritysidentiteettisi johdonmukaisuuden maailmanlaajuisesti yhteisen tuotevalikoiman kautta.

  MASCOTilla sinulla on yksi keskeinen yhteyshenkilö jolla on sekä asiantuntemusta, että alan tietämystä, joka käy läpi maailmanlaajuisen sopimuksen kanssasi. Näin varmistetaan, että kaikki prosessin osat, alkutilanteesta tilauksiin, toimituksiin, uusintatilauksiin ja palveluratkaisuihin, on käsitelty.

  Samalla sinulla on mahdollisuus työskennellä paikallisesti. MASCOTilla on oma myyntiedustaja 20+ Euroopan maassa ja laaja jälleenmyyjäverkosto Euroopassa ja muilla mantereilla. Saat sopeutetun maailmanlaajuisen sopimuksen paikallisiin olosuhteisiin ja suhteisiin.

  Eksklusiiivinen konsepti monikansallisille yrityksille

  MASCOT tarjoaa saumattoman työvaateratkaisun monikansallisille yrityksille yli maarajojen. Jos yrityksesi työllistää yli 1000 työvaatekäyttäjää kansainvälisesti, saat huomattavan edun siitä, että sinulla on vain yksi yhteyshenkilö MASCOTilla.

  MASCOT hoitaa maailmanlaajuisen työvaateratkaisusi

  • Nopea, virheetön maailmanlaajuinen toimitus - minimaalinen hallinnointi
  • Maailmanlaajuinen projektinhallinta - yhdellä yhteyspisteellä
  • Euroopan kattava jakeluverkosto sekä jälleenmyyjiä ympäri maailmaa
  • Yhdenmukaisuus laadussa, tuotteissa ja palveluissa

  Ota yhteyttä MASCOTin Global Key Account -tiimiin, joka on omistautunut huolehtimaan suurista monikansallisista asiakkaista.