Shortsit

  MASCOT tarjoaa tuotteita kaikkiin sääoloihin. Työskenteletkö esimerkiksi lämpimissä olosuhteissa, kuten ulkona lämpiminä kesäpäivinä? Tällöin ratkaisusi ovat käytännölliset shortsit. Korkean laadun takaamiseksi valikoiman kaikki shortsit on vahvistettu lahkeista ja haaroista kolminkertaisella saumauksella, mikä takaa erittäin hyvän istuvuuden ja samalla pidentää tuotteiden käyttöikää.

  Onko toiminnallisuus sinulle tärkeää työvaatteita valitessasi? Tarvitsetko esimerkiksi ylimääräistä säilytystilaa työkaluille? MASCOTin shortsit ovat saatavilla riipputaskuilla tai ilman. Tuotteiden kulutuksenkestävyys on hyvä, sillä niiden taskut valmistetaan erittäin kulutuksenkestävästä CORDURA®-materiaalista. Valikoimassa on myös tuotteita, joiden riippu- ja mittataskujen pohjat on valmistettu pistonkestävästä KEVLAR®-materiaalista.

  Turvallisuutta ja näkyvyyttä lämpimiin kesäpäiviin

  Näkyvyyttä vaativiin töihin soveltuvat MASCOTin valikoiman fluoresoivista materiaaleista valmistetut shortsit, joilla on EN ISO 20471 -sertifiointi. Täydellisen turvallisuuden takaamiseksi tuotteissa on myös TEFLON®-käsittely. Se varmistaa, että shortsit hylkivät likaa, jolloin niiden näkyvyys säilyy pitempään.

  MASCOT on ottanut huomioon myös sen, että vaatteisiin voidaan lisätä logo tietynkokoiselle alueelle ilman, että vaate menettää sertifioidut ominaisuutensa.
  Mikäli näkyvyys ei ole olennaista työssäsi, MASCOT tarjoaa myös laajan valikoiman neutraalinvärisiä shortseja, jotka sopivat käytettäviksi myös nykyisten työvaatteidesi kanssa.