Lämpöalushousut

    MASCOTin lämpöalushousut ovat välttämättömät talvisin ulkona työskenteleville, sillä MASCOTin lämpöalushousut toimivat täydellisenä sisäkerroksena vartaloa vasten pitäen näin käyttäjänsä lämpimänä ja kuivana. Voit valita MASCOTilta erilaisia kosteutta siirtäviä lämpöalusvaatteita, joiden ansiosta kosteus ei jää iholle, vaan haihtuu pois. Useimmissa alusvaatteissa on myös eristäviä ominaisuuksia, jotka varmistavat miellyttävän ruumiinlämmön kylmissä oloissa. Eristävien ja kosteutta siirtävien ominaisuuksien yhdistelmä takaa parhaan mahdollisen käyttämukavuuden työpäivän aikaisesta aktiivisuustasosta riippumatta. Lisäsuojaa tarjoavat MASCOTin monisuojaavat lämpöalushousut.

    MASCOTin valikoiman lämpöalushousut ovat saatavilla eri malleissa ja istuvuuksissa, ja ne on suunniteltu käyttömukavuus ja suuri liikkumisen vapaus mielessä pitäen. Kaikki mallit on valmistettu joustavista materiaaleista, jotka istuvat hyvin kehoa vasten. Jos etsit suojaa, joka tuntuu yhtä ohuelta kuin toinen iho, sinun kannattaa valita moneen suuntaan joustavia tuotteita, jotka istuvat täysin kehoa vasten ja tukevat kaikkia liikkeitäsi. Löydät takuulla tarpeisiisi sopivan mallin, halusitpa käyttää sitä milloin tahansa vuodesta.

    Valikoiman lämpöalushousut on valmistettu erilaisista materiaaleista, joilla on tiettyjä ominaisuuksia. COOLMAX®-materiaalia sisältävät lämpöalushousut kuivuvat nopeasti ja siirtävät tehokkaasti kosteutta iholta, jotta käyttäjä ei kylmettyisi märkien vaatteiden takia. MASCOT käyttää eristävyyden aikaansaamiseksi muun muassa lämpöä eristävää kolmikerroksista Thermax®-materiaalia, joka takaa lämmön myös erittäin kylmissä ympäristöissä. Kaikki MASCOTin lämpöalushousut on valmistettu joustavista materiaaleista, jotka takaavat hyvän istuvuuden. Tämän vuoksi lämpöalushousuja voivat käyttää niin naiset kuin miehetkin.

    Lämpöalushousujen kanssa voi käyttää myös muita MASCOTin lämpöalusvaatteita, jolloin käyttäjä voi pysyä lämpimänä ja kuivana päästä varpaisiin.