Ominaisuudet

Työvaatteet

MASCOT käyttää työvaatteissa erilaisia symboleja, joista saa nopeasti yleiskatsauksen työvaatteiden erityisistä ominaisuuksista. Täältä voit lukea, mitä eri symbolit tarkoittavat.

2 Miehet - Työvaatteet Vihreä - MASCOT® ACCELERATE
ULTIMATE STRETCH  - Merkkiä

ULTIMATE STRETCH

Tämä tuote on valmistettu ULTIMATE STRETCH kankaasta. Stretch-kangas joustaa kaikkiin suuntiin ja antaa poikkeuksellisen paljon liikkumisenvapautta. ULTIMATE STRETCH kankaasta valmistetut tuotteet ovat pehmeitä ja mukavantuntuisia. Ne mukautuvat erinomaisesti liikkeisiin ja helpottavat näin työskentelyä.

Katso tuotteita

Stretch Zones

Stretch Zones

Housujen mukavuus on omaa luokkaansa, sillä joustavia ominaisuuksia on lisätty muun muassa niihin kohtiin, joissa tarvitaan aktiivisen työpäivän aikana erityistä joustoa. Tämä tarjoaa etenkin polvien ja lantion alueilla täysin ainutlaatuisen liikkumisen vapauden, minkä huomaa erityisesti polviasennoissa.

Katso tuotteita

Hengittävä - Merkkiä

Hengittävä

Vedenpitävän/vettähylkivä vaatteen hengittävyys on olennaista. Jos kosteus ei pääse haihtumaan, se imeytyy vaatteisiin ja vaatteet ovat epämiellyttäviä käyttää.

Katso tuotteita

Hikeä läpäisevä - Merkkiä

Hikeä läpäisevä

Useimmat materiaalit voivat imeä hikeä. Muutamat materiaalit pystyvät vielä parempaan – ne kuljettavat hien pois, jolloin ihoa vasten oleva vaatekerros ei tunnu kostealta eikä kylmältä. Hikeä läpäisevä materiaali ihoa vasten on ehdoton kovassa menossa.

Katso tuotteita

Nopeasti kuivuva - Merkkiä

Nopeasti kuivuva

Kosteutta siirtävien vaatteiden tulee kuivua nopeasti, muuten hiki jää kankaan ulkopinnalle ja voi johtaa palelemiseen. Kosteutta siirtävä ja nopeasti kuivuva vaate takaa parhaan mahdollisen mukavuuden.

Katso tuotteita

Tuulenpitävä - Merkkiä

Tuulenpitävä

Kun vaatteesi on tuulenpitävä, on helpompi pysyä lämpimänä.

Katso tuotteita

Vedenpitävä - Merkkiä

Vedenpitävä

Symboli takaa, että MASCOTin vedenpitävät tuotteet eivät päästä läpi.

Katso tuotteita

Vettähylkivä - Merkkiä

Vettähylkivä

Vaatteissa joissa on tämä symboli hylkivät vettä. Ne eivät kuitenkaan ole 100% vedenpitävät.

Katso tuotteita

Eristävä - Merkkiä

Eristävä

Kun vaatteessa on tämä symboli, se pitää sinut lämpimänä kylmässä ympäristössä.

Katso tuotteita

Likaa hylkivä - Merkkiä

Likaa hylkivä

Jotta fluoresoivat vaatteet olisivat huomiota herättäviä, niiden tulee olla puhtaita. Teflon® -käsittely tekee vaatteista likaa hylkivät, jolloin kirkas väri pysyy pidempään huomiota herättävänä.

Katso tuotteita

Ergonominen malli - Merkkiä

Ergonominen malli

Kaikki MASCOTin vaatteet on tietenkin tehty liikkumista varten. Jos kuitenkin haluat olla varma, että vaatteesi tukevat ja auttavat sinua työssäsi sekä istuvat kaikissa asennoissa, kannattaa valita ergonominen malli vaate. Siinä on tilaa kurkotella, polvistella jne.

Katso tuotteita

Polvitaskut - Merkkiä

Polvitaskut

Jos käytät työssäsi polvisuojia, tiedät miten tärkeää mukava työasento on. MASCOTin polvitaskujen muotoilu takaa, että polvisuoja on aina oikealla paikalla polvistuessasi.

Katso tuotteita

Riipputaskut - Merkkiä

Riipputaskut

Välttämätön työkalu sinulle, joka käytät nauloja, ruuveja ja poranteriä. Valitse tasku, jossa on magneetti yläosassa, niin sinun ei tarvitse kaivella taskun pohjia tarvikkeita etsiessäsi.

Katso tuotteita

Kevyt - Merkkiä

Kevyt

Tämä symboli ilmoittaa, että työvaate on kevyt ja eikä ole niin vahvaa kangasta kuin yleensä käytetään MASCOT tuotteissa. Voit valita tällä symbolilla varustettuja tuotteita jos etsit kevyttä laatua, esimerkiksi työskentelet sisätiloissa ja/tai lämpimissä olosuhteissa.

Katso tuotteita

Kolmoistikattu sauma - Merkkiä

Kolmoistikattu sauma

Kolmoistikattu sauma kestää kovaakin kulutusta. MASCOT sijoittaa niitä kaikkein kovimmalle kulutukselle altistuville paikoille kuten kyynärpäihin ja lahkeiden sisä- ja ulkosaumoihin. Se pidentää vaatteesi käyttöikää huomattavasti.

Katso tuotteita

Heijastintehosteet - Merkkiä

Heijastintehosteet

Eri puolilla työasua olevat pienet heijastavat tehosteet voivat olla ratkaisevia turvallisuutesi kannalta. Riippumatta siitä missä olet töissä, voit aina välillä joutua liikennöidylle alueelle. Siellä heijastimet parantavat oleellisesti näkyvyyttäsi.

Katso tuotteita

Saumaton - Merkkiä

Saumaton

Symbolia käytetään sivusaumattomissa vaatteissa, yleensä alusvaatteissa. Sivusaumattomat vaatteet ovat käytössä mukavia, koska niissä ei ole saumoja tai etikettejä, jotka voivat ärsyttää tai hiertää.

Jalkineet

Kaikissa MASCOTin turvajalkineissa on erilaisia symboleja, joista saa nopeasti ja vaivatta yleiskatsauksen jalkineiden ominaisuuksista ja toiminnoista. Tutustu tarkemmin eri symbolien merkityksiin täältä.

Turvanilkkurit - MASCOT® FOOTWEAR MOVE - Ympäristö
Joustava - Merkkiä

Joustava

Jalkineet, joissa on tämä symboli, ovat erittäin taipuisat ja sopivat kyykyssä ja polviasennossa tehtävään työhön. Voit liikkua vapaasti koko työpäivän ajan. Vapauta jalkasi.

Katso tuotteita

Vedenpitävä - Merkkiä

Vedenpitävä

Etsi tätä merkkiä, jos tahdot vedenpitävät jalkineet. Tällä merkillä merkityt kengät pitävät jalkasi kuivina koko työpäivän ajan.

Katso tuotteita

Kärkisuojan ansiosta kenkä soveltuu polvillaan työskentelyyn - Merkkiä

Kärkisuojan ansiosta kenkä soveltuu polvillaan työskentelyyn

Kärkivahvike on kengän kärjessä oleva lisävahvistus, joka lisää kulutuksenkestävyyttä merkittävästi ja pidentää siten kengän käyttöikää. Jalkineet on suunniteltu polviasennossa työskentelyyn.

Katso tuotteita

Tarttumakuvio - Merkkiä

Tarttumakuvio

0C784CBB-64FC-4893-92C6-D68375666D82

Katso tuotteita

Nilkkasuoja - Merkkiä

Nilkkasuoja

MASCOTin erikoisvalmisteinen nilkkasuoja suojelee nilkkaa iskuilta ja paineelta sisä- ja ulkopuolelta.

Katso tuotteita

Öljyä/bensiiniä kestävä pohja - Merkkiä

Öljyä/bensiiniä kestävä pohja

Pohja kestää öljyä ja bensiiniä.

Katso tuotteita

Metallittomat jalkineet - Merkkiä

Metallittomat jalkineet

Tällä merkillä varustetut jalkineet ovat täysin metallittomia. Naulasuoja, varvassuoja ja nauharenkaat eivät sisällä metallia. Jalkineet soveltuvat siten erinomaisesti esimerkiksi lentokentillä työskenteleville.

Katso tuotteita

Alumiinivarvassuoja - Merkkiä

Hiilikuituinen varvassuoja

arvassuojan tarkoituksena on suojata varpaita ulkoa tulevilta iskuilta ja paineelta. Se kestää testatusti 200 joulen paineen ja iskut. Hiilikuitu on erittäin vahva materiaali, joka tekee varvassuojasta äärimmäisen kestävän. Lisäksi se on todella kevyttä, ei sisällä metallia eikä johda kylmää eikä kuumaa.

Katso tuotteita

Komposiittivarvassuoja - Merkkiä

Komposiittivarvassuoja

Varvassuoja suojaa varpaita iskuilta ja paineelta, testattu 200 jouleen asti (EN 12568). Komposiittivarvassuoja ei sisällä metallia. Komposiitti ei ole lämpöä johtava materiaali. Sen vuoksi se tarjoaa mukavuutta sekä kylmissä että lämpimissä ympäristöissä.

Katso tuotteita

TPU-kärkivahvistus - Merkkiä

TPU-kärkivahvistus

TPU-vahvike on pintanahan päällä oleva ylimääräinen kärkivahvike. Vahvike parantaa huomattavasti jalkineen kestävyyttä ja käyttöikää.

Katso tuotteita

Jäykistetty sekä iskuja vaimentava pohja - Merkkiä

Jäykistetty sekä iskuja vaimentava pohja

Erikoisvalmisteinen monitoimijäykiste on valmistettu jäykästä nailonista. Se tukee jalan keskiosaa ja saa jalkineen taipumaan oikein. Jäykisteessä on kannan alla iskua vaimentava pehmuste, joka parantaa istuvuutta ja vähentää selän kuormitusta.

Katso tuotteita

Tekstiilinaulasuoja - Merkkiä

Tekstiilinaulasuoja

MASCOT® FOOTWEAR -jalkineissa on erikoistekstiilistä valmistettu naulaanastumissuoja. Naulasuoja on ISO-sertifioitu SFS-EN 20345 -standardin mukaisesti, ja täyttää S3-jalkineiden vaatimukset. Tekstiilinaulasuojan etuja ovat jalkineen joustavuus, tehokas suoja kylmää ja kuumaa vastaan sekä hyvä käyttömukavuus.

Katso tuotteita

Teräsnaulasuoja - Merkkiä

Teräsnaulasuoja

Jalkineen pohjassa on ohut teräslevy, joka estää nauloja ja teräviä esineitä tunkeutumasta jalkineeseen ja jalkaan. Teräksinen naulasuoja on testattu EN 12658 -standardin mukaisesti.

Katso tuotteita

Jalkapöydän suoja - Merkkiä

Jalkapöydän suoja

Kengät, joissa on jalkapöydän suoja, antavat lisäsuojaa jalkapöytään kohdistuvalta paineelta ja iskuilta. Erityisvalmisteisesta EVA-materiaalista tehty jalkapöydän suoja vaimentaa iskuja ja tuntuu pehmeältä ja mukavalta. Se on muotoiltu niin, ettei sitä tunne kävellessä eikä työskennellessä.

Katso tuotteita

Iskuja vaimentava välipohja - Merkkiä

Iskuja vaimentava välipohja

Kaikissa Mascot™-välipohjissa on iskunvaimennus koko pohjan alueella. Tämä takaa hyvän käyttömukavuuden.

Katso tuotteita

Jäykistetty sekä iskuja vaimentava pohja - Merkkiä

Jälkiä jättämätön ulkopohja - ei tahraa

Etsi tätä merkkiä, kun haluat olla aivan varma, että jalkineesi eivät jätä jälkiä lattiaan tai muuhun alustaan. Tällä merkillä varusteissa jalkineissa on PU/PU-pohja, joka ei tahraa.

Katso tuotteita

Kumi pohja

EVA-pohjat

Erittäin taipuisan EVA-pohjan ansiosta kenkä on kevyt, tuntuu käveltäessä mukavalta ja vaimentaa iskuja. Vaahtomaista EVA-materiaalia käytetään usein välipohjissa, mutta joissain yhdistelmissä se on tarpeeksi kestävää myös ulkopohjissa käytettäväksi. EVA-pohjaiset jalkineet sopivat kevyeen teollisuuteen ja kuljetusalalle.

Katso tuotteita

PU/TPU-pohja, kestää 120°C  - Merkkiä

PU/TPU-pohja, kestää 120°C

Välipohja on valmistettu PU:sta ja ulkopohja TPU:sta. TPU on termoplastinen materiaali ja kestää erittäin hyvin kulutusta. Lämmönkestävä 120°C asti. Kaikki MASCOTin pohjat ovat öljyn- ja bensiininkestäviä.

Katso tuotteita

PU/PU-pohja, kestää 140°C - Merkkiä

PU/PU-pohja, kestää 140°C

Sekä välipohja että ulkopohja on valmistettu PU:sta. Pohjat kestävät 140°C. PU on vaahdotettua polyuretaania, joka vaimentaa iskuja tehokkaasti eikä luista. Kaikki MASCOTin PU/PU–pohjat ovat öljyn- ja bensiininkestäviä.

Katso tuotteita

PU/kumipohja, kestää 300°C - Merkkiä

PU/kumipohja, kestää 300°C

C5CEEFFE-706A-4D88-A260-456A7516D8B6

Katso tuotteita