BOA® Fit System

  BOA® Fit System logo

  BOA® Fit System parantaa jalkineiden istuvuutta ja tukevuutta. BOA®-järjestelmässä on säädettävä kiekko, kevyet mutta vahvat nauhat ja kitkattomat ohjurit. MASCOTin mallistossa BOA® on käytössä sekä turvakengissä, -saappaissa että -sandaaleissa.

  BOA® takaa hyvän ja vakaan istuvuuden koko päiväksi. Jalkineen istuvuus säädetään kääntämällä kiekkoa, ja nauhat avataan nostamalla kiekkoa kevyesti. BOA® Fit System parantaa verenkiertoa jaloissa jakamalla jalkineiden aiheuttaman paineen tasaisesti. Tämä takaa käyttömukavuuden ja lisää työtehoa.

  BOA® Fit System -järjestelmän edut

  BOA® on valmistettu kulutuksenkestävistä ja ääriolosuhteissa testatuista materiaaleista. Se suoriutuu siksi tehtävästään kaikenlaisissa ympäristöissä. Ja siksi BOA® Fit System -järjestelmän kiekoilla ja nauhoilla on takuu sen tuotteen käyttöiän ajaksi, johon ne on integroitu. Takuu on voimassa vain, jos jalkine on täysin toimiva.

  BOA® Fit System – nopea, vaivaton ja tarkka

  1. Aktivoi järjestelmä painamalla kiekko alas.
  2. Käännä kiekkoa, kunnes jalkine istuu hyvin. Kiekko kiristää nyörit, kun sitä käännetään.
  3. Nosta kiekkoa, niin nauhat avautuvat välittömästi.

  The Boa Fit System

  BOA®-kiinnityksen ja MASCOT-muotoilun yhdistelmä luo lähtökohdat, joiden ansiosta turvajalkineet istuvat täydellisesti ja säilyvät pitkään hyvinä.