Boa® Fit System

Boa® Fit System on innovatiivinen kiinnitysjärjestelmä, jonka ansiosta turvajalkineet istuvat tukevasti jalassa koko työpäivän ajan. MASCOT tarjoaa turvajalkineita, -saappaita ja -sandaaleja, joissa on integroitu Boa® Fit System -kiinnitysjärjestelmä.

Boa® Fit System takaa jalkineiden vakaan istuvuuden ja hyvän käyttömukavuuden koko työpäiväksi. Sitä säädetään käytännöllisestä kiekosta, joka optimoi jalkineen istuvuuden ja eliminoi yksittäiset painepisteet. Kevyet ja vahvat nauhat muodostavat kestävän ja joustavan vaijerin. Järjestelmää voi säätää yhdellä kädellä, mikä on erityisen kätevää kesken kiireisen työpäivän. Samasta syystä jalkineiden pukeminen ja pois ottaminen käy nopeasti. Boa® Fit System kestää! Boa® antaa Boa® Fit System -kiekoille ja nauhoille elinikäisen takuun kaikissa tuotteissa, joihin ne on integroitu.

Boa® Fit System -kiinnityksen ja MASCOT-muotoilun yhdistelmä antaa turvajalkineille, turvasaappaille ja turvasandaaleille parhaat edellytykset säilyttää täydellinen istuvuus pitkään.

Tuotteet ()

Kuinka se toimii?

Boa® Fit System on tehokas ja helppokäyttöinen kiinnitysjärjestelmä. Boa® Fit System säästää turvajalkineiden, -saappaiden ja -sandaalien käyttäjien arvokasta työaikaa. Sen käyttö sujuu vain kolmella nopealla liikkeellä.

  • Aloita jalkineiden säätäminen painamalla pyöreä kiekko alas.

  • Kiristä jalkine sen jälkeen kääntämällä kiekkoa myötäpäivään, kunnes jalkine istuu tukevasti.

  • Voit avata kengän kiinnityksen nopeasti nostamalla kiekkoa, jolloin nauhat löystyvät. Jalkine on nyt helppo ottaa pois jalasta.

 

The Boa Fit SystemOta huomioon, että Boa® Fit System sisältää metallia, ja siksi jalkineet eivät sovellu henkilöille, joiden työ edellyttää metallittomien jalkineiden käyttöä.

Boa® Fit System -kiinnityksen edut

  • Boa® Fit Systemin ansiosta kenkäsi istuvat tukevasti koko työpäivän.
  • Boa® Fit Systemin kiekkoa voi hienosäätää.
  • Turvajalkineiden pukeminen ja pois ottaminen käy kolmella nopealla liikkeellä.
  • Boa® Fit System hylkii vettä, kuraa ja jäätä.