Customized teaser logo

  Tulevaisuuden työvaatteet ovat täällä nyt

  SAAMMEKO ESITELLÄ uuden innovatiivisen työvaatemalliston käsityöläisille: MASCOT® CUSTOMIZED.

  Nämä työvaatteet ovat niin innovatiivisia, että niitä on pakko kokeilla!

  Tulevaisuuden työvaatteet ovat kevyitä ja mukavia kuin treenivaatteet, mutta innovatiivisia ja kulutuksenkestäviä kuin työvaatteet. Lisäksi suuri osa niiden materiaalista on kierrätettyä. Sellaisia vaatteita saa MASCOTilta jo nyt.

  MASCOT® CUSTOMIZED

  Liikkumisen vapaus, käytännöllisyys ja kulutuksenkestävyys

  Sinä olet vaatteidemme kohderyhmää. Sinähän niitä käytät päivästä toiseen. Sinä olet se ammattilainen, joka tietää, millaisia yksityiskohtia vaatteissa tarvitaan. Siksi MASCOT® CUSTOMIZED -malliston vaatteet on kehitetty yhteistyössä toimialallasi työskentelevien käsityöläisten kanssa. Se varmistaa, että vaatteiden ominaisuudet vastaavat tarpeitanne.

  Vaatteiden kestävyys ja liikkumisen vapaus ovat sinulle tärkeitä. Olemme oppineet sen niiden 40 vuoden aikana, joina olemme valmistaneet työvaatteita. MASCOT® CUSTOMIZED on kehitetty uusien innovatiivisten tuotantomenetelmien ja erikoisosaamisen avulla. Ne varmistavat, että kestävyydestä ja liikkumisen vapaudesta ei tingitä, vaikka myös tyylikäs design ja näppärät yksityiskohdat ovat itsestäänselvä osa vaatteita.

  Tested to Work takaa, että vaatteemme ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä. Sen ansiosta voit olla varma, että uudet työvaatteesi on testattu perusteellisesti sekä laboratoriossa että muiden käsityöläisten päällä ja että ne ovat siksi aina laadukkaita.

  Riipputaskut sopivaan kohtaan

  Riipputaskut ovat tärkeä apuväline työpäivän kiireen keskellä. Ne pitää saada helposti kiinni housuihin tai shortseihin, ja niiden pitää soveltua työn vaatimuksiin.

  Jos olet sähköasentaja tai maalari tai tarvitset muuten vain tilavia taskuja, ratkaisusi on MASCOT® CUSTOMIZED. Mallistossa on nimenomaan omalle toimialallesi ja omiin tarpeisiisi kehitettyjä riipputaskuja.

  Click Pocket System helppoon kiinnitykseen

  Yrityksemme vasta kehittämän Click Pocket Systemin avulla taskut voi sijoittaa itselle sopivaan kohtaan. Taskut kiinnitetään yksinkertaisilla klipseillä, ja taskujen määrää voi vaihdella työtehtävien mukaan.