MASCOT® UNIQUE

  Kaikki koottuna yhteen paikkaan

  MASCOT® UNIQUE -mallistossa on yksi- ja kaksivärisiä työvaatteita. Tuotteita ja kangaslaatuja on paljon ja erilaisia väriyhdistelmiä yhdeksän. Yhdistelymahdollisuuksia on siis runsaasti. Mallisto on suunnattu kaikille käsityöalan ja teollisuuden toimialoille, ja suuri osa tuotteista kestää teollisen pesun.

  Laaja tuotevalikoima takaa, että sopivia vaatteita löytyy sekä käsityöläisille että teollisuudessa työskenteleville. Koska värejä on paljon, vaatteet on helppo sovittaa myös yrityksen imagoon.

  Housuja eri kankaista

  MASCOT® UNIQUE -malliston housuja valmistetaan kolmesta eri kankaasta, joiden ominaisuudet on kehitetty erilaisiin työolosuhteisiin ja -ympäristöihin. Materiaalivalintaa on tästä syystä aina mietittävä työtehtävien, lämpötilan ja sään kannalta.

  Mallistossa on sekä erittäin kevyitä että erittäin vahvoja ja kulutuksenkestäviä housuja. Monissa housuissa on CORDURA®-vahvikkeet kulutukselle alttiissa kohdissa eli esimerkiksi polvissa ja riipputaskuissa. Ne takaavat, että housut kestävät vauhdikkaassakin työssä ja pysyvät pitkään hyvinä.

  Kangaslaatu 230: Erittäin kevyet housut . Erittäin kevyet housut (205 g/m2), joiden kankaassa on paljon puuvillaa. Sopivat teollisuustöihin ja lämpimiin olosuhteisiin.

  Kangaslaatu 442: Kevyet ja kulutuksenkestävät housut. Kevyet ja kulutuksenkestävät housut kaikenlaisiin teollisuuden ja käsityöalan töihin. Housut soveltuvat teolliseen pesuun.

  Kangaslaatu 203: Vahva ja kestävä TENCEL®-kangas. Vahvat ja kulutuksenkestävät housut, jotka viilentävät kehoa. Housut sopivat käsityöläisille ja rakennusalalle ja kestävät teollisen pesun.

  Naisille sopivat housut

  Mallistossa on myös naisille sopivia housuja. Tarjolla on kaksi erilaista istuvuutta: DIAMOND ja PEARL. Istuvuuksien ero on vyötärö- ja lantiomittojen suhteessa.

  Jos ero on alle 20 cm, valitse PEARL-istuvuus. Jos ero on yli 20 cm, sinulle sopii parhaiten DIAMOND-istuvuus.

  Kattava valikoima yläosia

  Kun olet valinnut MASCOT® UNIQUE -malliston, et juuri muuta tarvitse. Mallistossa on kosteutta siirtäviä alusvaatteita, eristäviä välikerroksia sekä tuulen- ja vedenpitäviä päällyskerroksia. Kerrospukeutuminen tarjoaa parhaan suojan kaikkina vuodenaikoina.

  Monissa yläosissa on kevyt CLIMASCOT®-vuori, joka pitää kehon lämpimänä. Vuorimateriaalissa on 35 % uusiopolyesteriä.

  Runsaasti teollisen pesun kestäviä tuotteita

  Suuri osa MASCOT® UNIQUE -malliston työvaatteista kestää teollisen pesun ja kuivatuksen. Etsi tuotteista ProWash®-merkkiä, niin löydät helposti teolliseen pesuun soveltuvat vaihtoehdot.

  Yhdistelyä eri mallistojen kanssa

  Malliston tuotteita on helppo yhdistellä MASCOTin muuhun valikoimaan. Voit siis koostaa työvaatekokonaisuuden, joka sopii henkilökohtaiseen tyyliisi ja ammattisi vaatimuksiin. Värit ovat eri mallistoissa samat eli koko vaatesetti voi toistaa omaa lempiväriäsi.

  Valikoimassamme on yli 700 MASCOT® UNIQUE -vaatteiden kanssa yhteensopivaa tuotetta.