ProWash®

  ProWash®-merkintä kertoo, että kyseinen MASCOT-tuote kestää teollisen pesun ja kuivauksen. Kun MASCOT ilmoittaa, että tuote kestää teollisen pesun, se tarkoittaa, että olemme testanneet saumojen kestävyyden, materiaalin kutistumisen ja kestävyyden, mahdolliset värimuutokset ja värin irtoamisen sekä tuotteen kyvyn säilyttää muotonsa. Pidä ProWash®-merkkiä silmällä, kun etsit teollisen pesun kestäviä tuotteita.

  MASCOTin valikoimassa on tuotteita, jotka on testattu EN ISO 15797 -standardin menetelmien mukaisesti ja jotka voi pestä korkeintaan 85 asteessa. Niiden lisäksi saatavana on tuotteita, jotka kestävät teollisen pesun korkeintaan 60 asteessa.

  ProWash® - EN ISO 15797

  MASCOTin valikoimassa on runsaasti tuotteita, jotka on testattu EN ISO 15797 -standardin menetelmien mukaisesti. Ne voi pestä teollisesti korkeintaan 85 asteessa ja myös kuivata teollisesti. Tietyt MASCOT-tuotteet voi pestä vielä tätäkin korkeammissa lämpötiloissa.

  Testausmenetelmä (EN ISO 15797) ei sisällä vaatimuksia, mutta antaa viitteitä siitä, miten hyvin tuotteet kestävät teollista pesua. EN ISO 15797 kattaa erilaisia testausmenetelmiä. EN ISO 15797 -sertifioidut MASCOT-tuotteet on testattu yhdellä tai useammalla seuraavista menetelmistä: 8B, 6A, 6B.

  ProWash®

  MASCOTin mallistossa on myös korkeintaan 60 asteen teollisen pesun kestäviä tuotteita. Tuotteiden ProWash®-merkintä takaa, että tuotteet ovat kestäviä ja säilyttävät muotonsa ja värinsä toistuvista teollisista pesuista huolimatta.