Työskentely MASCOTilla

  MASCOT on kansainvälinen yritys, jolla on työntekijöitä noin 20 eri maassa. Pääkonttorissamme Tanskassa työskentelee 400 työntekijää, jotka edustavat yli 15 eri kansallisuutta, ja he pitävät päivittäin yhteyttä eri puolilla maailmaa toimiviin asiakkaisiimme. Haluaisitko liittyä tiimiimme?

  Yrityskulttuuri

  MASCOTilla vallitsee energinen, joustava ja ratkaisukeskeinen työkulttuuri, mistä on erittäin paljon hyötyä asiakkaillemme. MASCOTin henkilöstön päätavoite on varmistaa tuotteidemme korkea laatu ja vastata asiakkaiden tarpeisiin.
  Työntekijän taitoihin kuuluu muutakin kuin ammatillinen pätevyys. MASCOTin työntekijöiden tulee olla itsenäisiä ja vastuullisia. Standardimme ovat korkealla ja annamme työntekijöillemme paljon vastuuta. MASCOT on erittäin tietoinen siitä, että sen henkilöstön toiminta, asenne, koulutus, tietotaito ja kokemus tekevät yrityksestämme kilpailukykyisen.

  Henkilöstö

  Työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara, sillä vain pätevä ja hyvin koulutettu henkilöstö voi kehittää yritystä niin, että se pystyy vastaamaan myös tulevaisuuden haasteisiin. Palkkaamme työntekijämme heidän potentiaalinsa ja heidän saavuttamiensa tulosten perusteella ja pyrimme myös kehittämään henkilöstöämme tässä suhteessa. Meillä palkitaan yrittämisestä ja ennen kaikkea tuloksista.
  Kaikille työntekijöillemme on ominaista, että he ovat sitoutuneita, joustavia ja toimivat kurinalaisesti. Yrityksen tunnusmerkkinä pitäisikin olla henkilöstön eettinen toiminta sekä yrityksen sisällä että sen ulkopuolella.
  Pyrimme tyydyttämään sekä henkilöstömme ammatilliset että henkilökohtaiset tarpeet niin täysin kuin vain mahdollista, kunhan ne ovat samoilla linjoilla yrityksemme tarpeiden ja tavoitteiden kanssa.
  Voimme menestyä ja saavuttaa pitkän tähtäimen tavoitteemme vain toimimalla yhdessä yrityksen tavoitteiden mukaisesti. Tästä syystä rohkaisemmekin kaikkia työntekijöitämme kehittämään – eli kouluttamaan – itseään omalla alallaan niin henkilökohtaisesti kuin ammatillisestikin. Yrityksemme tukee tässä täysin koko henkilöstöään.

  Monimuotoisuus

  MASCOTin henkilöstö hoitaa yhdessä hyvin monenlaisia työtehtäviä. Työntekijämme edustavat useita eri kansallisuuksia ja heidän henkilökohtainen ja koulutustaustansa on hyvin monipuolinen. Heille on yhteistä ammattitaitoinen lähestymistapa työhönsä, joustavuus ja halu sopeutua. MASCOT on monia mahdollisuuksia tarjoava työpaikka, ja useat työntekijöistämme ovatkin olleet talossa yli 10 vuotta.