MASCOT® SmartStore

Ei ainoastaan tilausjärjestelmä vaan kokonainen logistiikkaratkaisu

Check icon

Helpot, virheettömät tilaukset

Onko uusien työvaatteiden tilaaminen helppoa, nopeaa ja virheetöntä? Näin voi olla, jos tilaat tuotteet MASCOT® SmartStoresta.

industry - icon

Suurille asiakasyrityksille

MASCOT® SmartStore on ihanteellinen ratkaisu suurille ja keskikokoisille yrityksille, jotka tilaavat henkilöstölleen työvaatteita ja varusteita säännöllisesti. Tätä tilaustapaa voi käyttää mihin kellonaikaan tahansa, miltä tahansa Internet-yhteydellä varustetulta tietokoneelta ja mistä päin maailmaa tahansa. Kirjaudu sisään ja tilaa työvaatteet itsellesi tai vaikka koko henkilöstölle parissa minuutissa.

check-box icon

Helppo käyttää ja mukautettavissa

Työvaatteet – joihin voidaan myös painaa yrityksen logo tai nimi ja joiden yhteydessä voidaan käyttää lisäpalveluja – toimitetaan suoraan ovelle. Vaatteet voidaan toimittaa yksilöllisesti pakatussa laatikossa – tarpeittesi mukaan joko yrityksen ovelle tai yksityisosoitteeseen. Tilausjärjestelmä on erittäin käyttäjäystävällinen. Voit pyytää lähintä jälleenmyyjää lisäämään myös muiden valmistajien tuotteita MASCOT® SmartStoreen, jotta voisit tilata kaikki tarvitsemasi varusteet samasta paikasta.

Käytön aloittaminen

Jälleenmyyjä hoitaa kaikki käytännön järjestelyt ja avustaa palvelun käytön aloittamisessa. Voitte yhdessä jälleenmyyjän kanssa päättää, mikä mallisto palveluun lisätään ja mihin yrityksen logo painetaan. Järjestelmä voidaan mukauttaa täysin yrityksenne tarpeisiin – eri mallistoja eri osastoille, haluamanne osto-oikeushierarkia jne. Tämä säästää aikaa tulevissa tilauksissa. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään ja aloita palvelun käyttö saman tien.