MASCOT® SmartStore

Kun työvaatetilaukset sujuvat optimaalisesti.
MASCOT® SmartStore ei ole pelkkä tilausjärjestelmä, vaan yrityksen sisäinen logistiikkaratkaisu.

MASCOT® SmartStore on suurille ja keskisuurille yrityksille suunnattu työvaatteiden ja henkilösuojainten verkkokauppa ja tilausjärjestelmä.

MASCOT® SmartStore

MASCOT® SmartStore on erittäin helppokäyttöinen. Sitä voivat käyttää myös yksittäiset työntekijät – missä ja milloin tahansa. Yrityksen ilme pysyy yhtenäisenä, kun työntekijöille annetaan valittavaksi vain tietty tuotevalikoima.

Check icon

Helpot, virheettömät tilaukset

Onko uusien työvaatteiden tilaaminen helppoa, nopeaa ja virheetöntä? Näin voi olla, jos tilaat tuotteet MASCOT® SmartStoresta.

industry - icon

Suurille asiakasyrityksille

MASCOT® SmartStore on ihanteellinen ratkaisu suurille ja keskikokoisille yrityksille, jotka tilaavat henkilöstölleen työvaatteita ja varusteita säännöllisesti. Tätä tilaustapaa voi käyttää mihin kellonaikaan tahansa, miltä tahansa Internet-yhteydellä varustetulta tietokoneelta ja mistä päin maailmaa tahansa. Kirjaudu sisään ja tilaa työvaatteet itsellesi tai vaikka koko henkilöstölle parissa minuutissa.

check-box icon

Helppo käyttää ja mukautettavissa

Työvaatteet – joihin voidaan myös painaa yrityksen logo tai nimi ja joiden yhteydessä voidaan käyttää lisäpalveluja – toimitetaan suoraan ovelle. Vaatteet voidaan toimittaa yksilöllisesti pakatussa laatikossa – tarpeittesi mukaan joko yrityksen ovelle tai yksityisosoitteeseen. Tilausjärjestelmä on erittäin käyttäjäystävällinen. Voit pyytää lähintä jälleenmyyjää lisäämään myös muiden valmistajien tuotteita MASCOT® SmartStoreen, jotta voisit tilata kaikki tarvitsemasi varusteet samasta paikasta.

Käytön aloittaminen

Jälleenmyyjä hoitaa kaikki käytännön järjestelyt ja avustaa palvelun käytön aloittamisessa. Voitte yhdessä jälleenmyyjän kanssa päättää, mikä mallisto palveluun lisätään ja mihin yrityksen logo painetaan. Järjestelmä voidaan mukauttaa täysin yrityksenne tarpeisiin – eri mallistoja eri osastoille, haluamanne osto-oikeushierarkia jne. Tämä säästää aikaa tulevissa tilauksissa. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään ja aloita palvelun käyttö saman tien.

MASCOT® SmartStoren käyttäjä kertoo:

”MASCOT® SmartStore on helppokäyttöinen alusta, jonka kautta työntekijämme seitsemässä eri maassa voivat tilata työvaatteita yrityksemme määrittämästä tuotevalikoimasta. Aarhusin konttorimme hallinnoi 275 työntekijän tilauksia järjestelmässä, joka on mielestämme oikein toimiva. Tilausten tekeminen ja uusien työvaatteiden käsittely sujuu helposti ja nopeasti, ostoksia voi seurata tilastojen avulla, tuotteet pakataan jokaiselle työntekijälle erikseen ja toimitukset ovat suurelta osin ongelmattomia.”
Marel, Tanska