Polvihousut

    Onko liian lämmintä pitkille työhousuille? Edellyttääkö työsi polvien suojaamista? Silloin käytännölliset polvihousut ovat hyvä valinta. Polvitaskujen hyödyntämisen lisäksi ilma pääsee kiertämään polvien kohdalta. MASCOTin valikoiman polvihousut ovat miellyttävät päällä. Tuotteiden yksityiskohdat varmistavat ergonomisen istuvuuden, ja tuotteiden käyttöiän takaamiseksi niissä on kolmoistikatut saumat, jotka lisäävät kulutuksenkestävyyttä. Valikoiman monenlaisista materiaaleista valmistetut polvihousut sopivat eri toimialoille ja erilaisiin tarpeisiin. Jos esimerkiksi joudut liikkumaan työssäsi paljon, joustavat polvihousut ovat oiva valinta.

    Työvaatteiden kuuluu olla toiminnallisia ja käytännöllisiä

    Me MASCOTilla tiedämme, että työvaatteiden on kestettävä sekä kulumista että likaa. Siksi kaikki tuotteemme ovat tavallisen konepesun kestäviä. Hi-vis-ryhmän polvihousut on TEFLON®-käsitelty, minkä ansiosta tuotteiden suojattu pinta estää lian kiinnittymisen vaatteeseen.

    Jos käytät paljon työkaluja, sinulle sopivat ylimääräisillä taskuilla varustetut polvihousut. Valikoimassa on tuotteita, joissa on joko päälle ommellut riipputaskut tai vetoketjun ja nappien avulla irrotettavat taskut. Me MASCOTilla tiedämme, että työkalut kuluttavat nopeasti housujen taskujen kankaan, minkä vuoksi olemmekin vahvistaneet taskujen pohjat CORDURA®- ja KEVLAR®-materiaaleilla. Lopputuloksena on poikkeuksellinen kulutuksen- ja pistonkestävyys.
    MASCOT testaa kaikki tuotteensa ennen niiden myyntiin laskemista omissa laboratorioissaan ja testikeskuksissaan, joissa koneet, kehittäjät ja koehenkilöt varmistavat tuotteiden huippulaadun.