Reisitaskuhousut

    Työskenteletkö asentajana, kuljetusalalla, varastossa tai huoltoalalla? Jos vastasit kyllä, haluat varmastikin kevyet housut, joissa on helppo liikkua ja joissa on samalla tilaa kaikille työkaluille ja ruuveille. MASCOTilla on laaja valikoima reisitaskuhousuja, joissa on otettu huomioon sekä hyvä liikkumisen vapaus että tyylikäs ulkonäkö.

    Huoltotöihin sopivia toimintoja

    MASCOTin valikoimaan kuuluu kulutuksenkestäviä, mukavia ja erilaisilla toiminnoilla varustettuja reisitaskuhousuja useissa eri värivaihtoehdoissa. Suurimmassa osassa niistä on isot reisitaskut, joissa on tilaa kaikille työpäivän aikana tarvitsemillesi tavaroille. Valikoimasta löydät myös reisitaskuhousut, joissa on puhelintasku, kynätasku ja erityisesti taskulamppua varten suunniteltu tasku. Jos sinun täytyy työssäsi pitää henkilökorttia näkyvillä, voit valita reisitaskuhousut , joissa on irrotettava henkilökorttipidike ja D-rengas. Joissain malleissa on lisäksi heijastintehosteet, joiden ansiosta housujen käyttäjä näkyy myös pimeän tultua.

    Liikkumisen vapaus ennen kaikkea

    Huoltotyössä on tärkeää, että vaatteissa on tilaa kaikille liikkeille. Jotkin MASCOTin reisitaskuhousut valmistetaan kevyestä ja pehmeästä denim-tvillistä sekä ULTIMATE STRETCH kankaasta. Tvillin puuvillan ja polyesterin sekoite imee hyvin kosteutta ja on erittäin kulutuksenkestävää. Jos haluat joka suuntaan joustavat housut, valitse ULTIMATE STRETCH, erinomaisen liikkumisen vapauden antava materiaali, joka on myös vettähylkivää. Valitsitpa sitten minkä tahansa mallin, MASCOTin reisitaskuhousut istuvat aina ergonomisesti, ja niiden kulutuksenkestävyys on läpikotaisin testattu.