Alushousut

    Kun pakkanen paukkuu, mutta töitä on tehtävä ulkona, ovat MASCOTin pitkät alushousut ehdoton varuste. MASCOTin pitkissä alushousuissa pysyt varmasti lämpimänä koko työpäivän, ja ne sopivat mainiosti myös vapaa-ajan ulkoiluun. Pitkiä alushousuja löytyy MASCOTin valikoimasta useissa malleissa, väreissä ja eri istuvuuksilla. Kun yhdistät pitkät alushousut MASCOTin aluspaitaan, saat päästä varpaisiin lämmittävän alusasun.

    Laadukkaat materiaalit

    MASCOTin pitkät alushousut sopivat täydellisesti työasukokonaisuuden alimmaiseksi kerrokseksi, sillä ne suojaavat hyvin kylmältä. MASCOTin pitkät alushousut valmistetaan kosteutta siirtävästä ja/tai eristävästä materiaalista, joka myös kuivuu nopeasti. Pitkät alushousut soveltuvat siksi hyvin raskaaseen ruumiilliseen ulkotyöhön kylmällä ilmalla, sillä et kastu ja kylmety hikoillessasi, kun materiaali siirtää kosteuden pois iholta. Jos sinun on työssäsi suojauduttava muilta vaaroilta, valitse pitkät alushousut, joissa on voimassaolevien standardien mukaisia antistaattisia ja paloa hidastavia ominaisuuksia.

    Mukavuutta koko päiväksi

    Sekä aluspaidat että pitkät alushousut on valmistettu kevyistä ja joustavista materiaaleista, jotka istuvat hyvin ja takaavat hyvän liikkumisen vapauden. Alushousuissa on joustava istuvuus, joka mukautuu luonnollisesti vartalon muotoihin. Siksi MASCOTin pitkät alushousut sopivat sekä miehille että naisille. Osassa pitkiä alushousuja ei ole kiinni ommeltuja etikettejä tai pesuohjeita, jotka saattaisivat hiertää kiireisen työpäivän aikana.