Lippalakit

    Lippalakit ja hatut ovat erottamaton osa työvaatteiden kanssa käytettäviä asusteita, ja MASCOTilla onkin niitä monenlaisia ja erivärisiä.

    Aurinkoisena päivänä on hyvä pitää silmien suojana hattua, joka suojaa kasvoja auringolta. Näin työntekijä voi välttää silmien siristämisestä johtuvat vaaralliset tilanteet töitä tehdessään. Lippalakit ja hatut auttavat myös tuulisella ja sateisella säällä estäen lian ja pölyn sekä vesipisaroiden pääsyn silmiin.

    MASCOTin lippalakeissa on hyvä istuvuus, minkä ansiosta niiden käyttäminen tuntuu miellyttävältä kaikissa työtilanteissa. Ne eivät myöskään valu päästä edes kumartuneena työskenneltäessä. MASCOT valmistaa monenlaisia lakkeja ja hattuja, joiden ominaisuuksia ovat muun muassa ilmanvaihtoaukot ja hyvä hengittävyys. Värivaihtoehtoina on neutraaleja ja fluoresoivia värejä. Joidenkin lakkien lipoissa on myös tyylikkäitä heijastintehosteita. Heijastimet ja fluoresoivat värit lisäävät esimerkiksi vilkkaasti liikennöidyillä teillä työskentelevien näkyvyyttä ja turvallisuutta. Lippalakit ja hatut on mahdollista yhdistää muihin MASCOTin valikoiman tuotteisiin, sillä niiden värit ovat yhteensopivia työvaatteiden kanssa. Katso kaikki valikoiman lippalakit ja hatut valitaksesi juuri omaan työhösi sopivat tuotteet.