Tested to Work

  Työvaatteiden ja turvajalkineiden kehitystyössä on tärkeää ajatella tuotteiden käyttäjiä ja heidän toimialojaan. Kun sanomme, että tuotteemme ovat Tested to Work, emme sano sitä pelkkänä iskulauseena, vaan tärkeimpänä arvonamme ja kaiken toimintamme perustana.

  Tested to Work toimii takuuna siitä, että kaikki MASCOT-tuotteet testataan perusteellisesti ennen kuin ne päätyvät kuluttajien käsiin. Voit siis luottaa siihen, että tuotteemme ovat käytännöllisiä ja kulutuksenkestäviä, eikä mitään jätetä sattuman varaan.


  Työvaatteiden pitää kestää pitkään

  Tavoitteenamme on valmistaa lempityövaatteita. Vaatteita, joihin tekee mieli pukeutua päivästä toiseen ja joiden käyttömukavuus ja tekniset yksityiskohdat täyttävät käyttäjien tarpeet ja vaatimukset. Vaatteita, joiden materiaalit ovat laadukkaita ja tuotanto vastuullista.

  Vastuullisella tarkoitamme, että resursseja on käytetty mahdollisimman tarkkaan, hävikki ja päästöt on minimoitu ja vaatteet kestävät pitkään. Pyrimme tekemään joka ikisestä tuotteestamme lempityövaatteen, jota käytetään usein ja pitkään. Siksi Tested to Work on meille niin tärkeä!

  Pitkään kestävät tuotteet ovat vastuullisia

  Ennen kuin laatutuotteet pääsevät myyntiin, ne käyvät läpi perusteellisen kehitysprosessin. Kaikki tuotteemme ja kangaslaatumme ovat tulosta kuukausia kestäneestä kehitystyöstä, jonka aikana niiden ominaisuudet on hiottu vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Kulutuksenkestävyys, kevyet materiaalit ja ULTIMATE STRETCH ovat esimerkkejä meille tärkeistä ominaisuuksista.

  Testejä, testejä ja vielä kerran testejä

  MASCOTin omat tekstiiliasiantuntijat testaavat ja hienosäätävät materiaaleja useaan kertaan, ja jokaisen kehitysvaiheen välissä asiakkaat kokeilevat niitä käytössä. Kattavassa testaajaverkostossamme on käsityöläisiä eri toimialoilta, ja me olemme tyytyväisiä tuotteisiin vasta kun testaajat ovat tyytyväisiä.

  Käyttäjätestien lisäksi tuotteet läpikäyvät perusteelliset laboratoriotestit ja laaduntarkistukset omassa laboratoriossamme. Koneet testaavat erilaisten eurooppalaisten standardien mukaisesti muun muassa tuotteiden kulutuksenkestävyyden, repäisylujuuden, vesitiiviyden ja hengittävyyden. Jatkuvan kehitystyön ansiosta voit nauttia ainutlaatuisista kangaslaaduista, joita ei ole tarjolla muualla.

  Pitkä käyttöikä vähentää resurssien tarvetta

  Kun ostat työvaatteesi MASCOTilta, saat rahoillesi erityisen paljon vastinetta. Onhan kaikki MASCOT-tuotteet testattu omassa testikeskuksessamme Tested to Work -periaatteiden mukaisesti. Testaus takaa, että tuotteet ovat kestäviä ja pitkäikäisiä. Työntekijöiden lisäksi kestävyydestä hyötyvät myös yrityksenne talous ja ympäristö, koska työvaatteita ei tarvitse uusia kovin usein.

  Vaatteiden ilmastovaikutukset ovat merkistä riippumatta suuret. Vaatteisiin tarvitaan runsaasti raaka-aineita (esimerkiksi polyesteri valmistetaan fossiilisista polttoaineista, ja puuvillan viljelyssä tarvitaan paljon vettä), ja värjäys, kuljetus ja tuotanto kuluttavat energiaa.

  Energiaa kuluu erityisesti valmistusvaiheessa. Siksi on tärkeää, että vaatteita voi käyttää mahdollisimman pitkään. Mitä pidempään vaate kestää, sitä pidempään uuden ostamista voi lykätä ja sitä harvemmin energiaa kuluttava valmistusprosessi täytyy käynnistää uudelleen. Toisin sanoen: työvaatteen elinkaaren yhteenlaskettu hiilijalanjälki pienenee huomattavasti, kun vaate kestää pidempään.

  Tested to Work -strategiallamme on tärkeä rooli tuotteiden ilmastovaikutusten pienentämisessä. Kaikki kankaamme valitaan tarkasti määriteltyihin käyttötarkoituksiin ja testataan kestämään se kulutus, jolle ne kyseisissä käyttötilanteissa altistuvat.