Mittataulukko

Työvaatteiden oikea koko ja istuvuus on tärkeää vaatteiden toimintojen kannalta ja siksi, että työvaate olisi sille asetettujen normien mukainen. MASCOT keskittyy työhousujen ergonomiaan sekä työvaatteissa olevien taskujen, työkalulenkkien ja heijastimien oikeaan sijoittamiseen. Jos housut eivät ole sopivat, on mahdollista, että vaate istuu väärin ja polvipehmusteet eivät sijoitu oikeaan kohtaan. Sertifioidut turvavaatteet saattavat myös menettää sertifioidut ominaisuutensa; jos hihojen ja lahkeiden pituus ei ole sopiva, heijastinten näkyvyys vähenee.

Powered by mascot.fi

Kuinka löydät oikean koon

MASCOTin tuotteiden istuvuus mukailee vaatteiden yleistä kehitystä ja muotia. Jos haluat perinteisen tilavan istuvuuden korkealla vyötäröllä, suosittelemme, että valitset tuotteita MASCOT® ORIGINALS ja MASCOT® IMAGE -mallistoista sekä turvavaatemallistoista MASCOT® SAFE ORIGINALS ja MASCOT® SAFE IMAGE. Tuotteet mallistoissa MASCOT® FRONTLINE, MASCOT® UNIQUE ja MASCOT® HARDWEAR sekä turvavaatemallistoissa MASCOT® SAFE SUPREME ja MASCOT® SAFE LIGHT ovat istuvuudeltaan kapeampia ja modernimpia.

Kun vaihdat työvaatteesi MASCOTiin, on tärkeää, että otat ensimmäisellä kerralla mitat itsestäsi. MASCOT valmistaa myös välikokoja, jotka varmistavat, että löydät itsellesi täydellisesti sopivan koon. Löydät oikean koon ottamalla itsestäsi mitat. Mittaus tehdään vartalonmyötäisissä vaatteissa ja tiiviisti läheltä kehoa, jolloin mittaustulos vastaa parhaiten omaa kokoasi. Varmistaaksesi, että mitat ovat oikeita, pyydä toista henkilöä mittaamaan sinut. Se on tärkeää, koska et itse saa kiristettyä mittanauhaa riittävästi – kiristäminen varmistaa oikean koon. Kun olet löytänyt MASCOT-työhousujesi tai -takkisi oikean koon, uusien työvaatteiden tilaaminen on helppoa seuraavalla kerralla. Jos haluat haalarit, tilaa ne samassa koossa kuin käyttämäsi työhousut.

MASCOT valmistaa työvaatteita kaikille, siksi vaatteemme sopivat myös naisille. Jotkut naiset ovat vyötäröltä kapeampia kuin lantiolta, joten mittaa lantionympäryksesi saadaksesi parhaan istuvuuden. Suosittelemme naisille MASCOT® FRONTLINE -housuja, jotka ovat kapeampia ja joiden lahkeissa ei ole niin paljon taskuja.

Löydä oikeat MASCOT-työvaatteet – vinkkejä mittaamista varten

  • Ota mitat vartalonmyötäisesti
  • Pyydä mittausapua toiselta henkilöltä – siten saat parhaan lähtökohdan oikean kokoisten työvaatteiden valitsemiseen
  • Pidä mittanauha tiukalla, kun mittaat vyötärön ympärystä
  • Lahkeenpituus on tärkeää – erityisesti jos työhousujen lahkeissa on taskuja ja toimintoja
  • Päätä, millaisen istuvuuden haluat työvaatteisiisi – MASCOTin työvaatteissa on erilaisia istuvuuksia, joista voit valita itsellesi sopivimman
  • Jos et tiedä, oletko valinnut oikean koon tai istuvuuden, pyydä apua MASCOT-yhteyshenkilöltä tai jälleenmyyjältä

Autamme, jos epäröit koon valinnassa

Kehittäessämme työvaatteita asetamme vaatimuksia niiden toiminnoille sekä sille, mitä standardeja niiden tulee täyttää käytössäsi. Valvomme jatkuvasti kehittämiämme työvaatteita koskevia sertifiointeja ja säädöksiä. Jos sinulla on kysyttävää koostasi, istuvuudesta tai työvaatteita koskevista vaatimuksista, ota yhteyttä, niin autamme sinua valitsemaan itsellesi sopivimmat MASCOT-työvaatteet.