Löydä oikea koko

Oikea koko on ratkaiseva työvaatteiden toiminnoille, mukavuudelle ja turvallisuudelle. MASCOTin valikoimassa monissa tuotteissa on leikkaus, jota voi käyttää sekä naiset, että miehet. Lisäksi löydät myös MASCOT-tuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti naisille ja mallisto lapsille.

Erilaisia mittauksia on tehtävä riippuen vaatteista joita tarvitset. Jos mitat eivät vastaa suoraan yhtä kokoa, kannattaa yleensä siirtyä oikealle kokotaulukossa ja valita suurempi koko.

Oikean koon löytämiseksi saat tarkimman mittauksen, jos joku muu mittaa sinut. Ota mitat läheltä kehoa, ja kun mittaat vyötärön kokoa, mittanauha on käärittävä tiukasti kehon ympärille. Muista myös mitata jalan pituus. Useimmista MASCOT-housuissa voit valita kolme eri lahkeen pituutta.

Kokeile vaatteita! Näin voit olla varma, että vaatteet sopivat niin kuin pitäisi.

Powered by mascot.fi

Naiset

MASCOTin valikoimissa on tuotteita, jotka on erityisesti suunniteltu naisille.

Naisten housut ja hameet ovat saatavana kahdella eri leikkauksella. Se joka sopii sinulle riippuu kehosi muodosta.

Naisten kaksi eri leikkausta ovat: Timantti ja Helmi. Kumpi sinun tulisi valita riippuu vyötärö ja lantio mittauksesi yhdistelmästä. Yleensä pitäisi valita Helmi leikkaus, jos vyötärö ja lantio mittausten välillä on pieni ero. Jos ero vyötärön ja lantion mittausten välillä on yli 20 senttimetriä, Timantti leikkaus sopii paremmin.

Diamond fit Pearl fit

 

Etsi tuotteen vieressä olevaa symbolia nähdäksesi onko siinä Timantti- vai Helmi-leikkaus.

Muista myös mitata jalan pituus. Kaikki MASCOTin naisten housut ovat saatavana kahdella lahkeen pituudelta: 76 cm ja 82 cm.

Lapset

MASCOTin valikoimissa löydät myös tuotteita lapsille. Oikean koon löytämiseksi sinun pitäisi yleensä valita koko, joka perustuu lapsen korkeuteen.

Jalkineet

MASCOT-jalkineet tulevat ko´oissa 35-48 ja kolmella eri leveydellä: 8, 10 ja 11. MASCOT-koot ovat keskimääräisiä tavanomaisiin kengän kokoihin verrattuna. Jos normaalisti käytetään kokoa 42, koko 42 on todennäköisesti oikea MASCOTin jalkineissa. On suositeltavaa kokeilla jalkineet aina ennen ostoa.

 

Löydä oikeat MASCOT-työvaatteet – vinkkejä mittaamista varten

  • Ota mitat vartalonmyötäisesti
  • Pyydä mittausapua toiselta henkilöltä – siten saat parhaan lähtökohdan oikean kokoisten työvaatteiden valitsemiseen
  • Pidä mittanauha tiukalla, kun mittaat vyötärön ympärystä
  • Lahkeenpituus on tärkeää – erityisesti jos työhousujen lahkeissa on taskuja ja toimintoja
  • Päätä, millaisen istuvuuden haluat työvaatteisiisi – MASCOTin työvaatteissa on erilaisia istuvuuksia, joista voit valita itsellesi sopivimman
  • Jos et tiedä, oletko valinnut oikean koon tai istuvuuden, pyydä apua MASCOT-yhteyshenkilöltä tai jälleenmyyjältä

Autamme, jos epäröit koon valinnassa

Kehittäessämme työvaatteita asetamme vaatimuksia niiden toiminnoille sekä sille, mitä standardeja niiden tulee täyttää käytössäsi. Valvomme jatkuvasti kehittämiämme työvaatteita koskevia sertifiointeja ja säädöksiä. Jos sinulla on kysyttävää koostasi, istuvuudesta tai työvaatteita koskevista vaatimuksista, ota yhteyttä, niin autamme sinua valitsemaan itsellesi sopivimmat MASCOT-työvaatteet.