CLIMASCOT®

  CLIMASCOT® Lightweight Insulation on kevyt ja edistyksellinen vuori, joka eristää erittäin tehokkaasti. Sitä käytetään monissa MASCOTin talvi- ja lämpötakeissa. Se pitää kehon lämpimänä koko työpäivän ajan – vaihtuvista olosuhteista huolimatta.

  CLIMASCOT® logo

  CLIMASCOT® on hengittävää ja kuivuu nopeasti. Jos työt ovat raskaita ja työskentely-ympäristö kylmä, CLIMASCOT®-vuori pitää huolen, että ylimääräinen lämpö pääsee haihtumaan iholta eikä käyttäjälle tule kylmä. Tämä tekee työskentelystä huomattavasti miellyttävämpää.

  Lämpöä ja vakautta polyesteristä

  Vuori on valmistettu polyesteristä, joka on materiaalina todella vakaata. Polyesterin rakenne muistuttaa vanua, sillä kuitujen välissä on paljon pieniä koloja. Vuorin lämmöneristyskyky on nimenomaan näiden kolojen ansiota. Ilma lämpenee iholta huokuvan lämmön vaikutuksesta, ja polyesterikuidut sulkevat lämmenneet ilmamolekyylit sisäänsä.

  Polyesteri tekee vuorista vakaan. Siitä on hyötyä sekä käytössä että pesussa, sillä kolot paisuvat automaattisesti oltuaan painuksissa.

  CLIMASCOT® mahtuu kasaan painettuna pieneen tilaan, joten lämpöliivi on helppo taittaa ja pakata laukkuun. Vuorin keveys ja pieni ominaispaino varmistavat, etteivät vaatteet haittaa liikkumista työpäivän aikana.

  35 % uusiopolyesteriä

  CLIMASCOT®-vuorin valmistuksessa käytetään 35 % uusiopolyesteriä. Se edistää kierrätystä ja säästää ympäristöä.

  CLIMASCOT® KERROSPUKEUTUMISESSA

  Työvaatteita valittaessa kannattaa miettiä kerrospukeutumista. Alimmaiseksi tulee kosteutta siirtävä kerros, sen jälkeen eristävä ja hengittävä kerros ja uloimmaksi tuulelta ja sateelta suojaava kerros.

  Pukeudu kerroksittain - 123

  CLIMASCOT®-tuotteet ovat eristyskykynsä ansiosta hyvä valinta välikerrokseksi. Keväällä ja syksyllä riittää yleensä kaksi kerrosta – kosteutta siirtävä ja eristävä.