Talvivaatteet

    Kun ilmat kylmenevät ja kosteus lisääntyy, tarvitset hyvin suojaavia talvivaatteita. MASCOT auttaa sinua löytämään sellaiset. Meillä on laaja valikoima tuulelta ja tuiskulta suojaavia talvivaatteita, joita ovat esimerkiksi talvitakit, talviliivit, talvihaalarit, talvilappuhaalarit ja talvihousut. Kaikki tuotteet ovat kulutuksenkestäviä ja toiminnallisia useine taskuineen, joihin mahtuvat kaikki tarpeelliset työkalut. Suunnittelussa myös mukavuus on asetettu etusijalle, ja monet tuotteet sisältävät liikkumisen vapauden takaavaa joustavaa kangasta.

    Jotta pysyisit lämpimänä, on MASCOTin talvivaatteiden vuori valmistettu tehokkaasti eristävistä materiaaleista. Esimerkiksi CLIMASCOT®, jota on käytetty joidenkin tuotteiden vuorissa, on hyvin eristävä, hengittävä ja ennen kaikkea kevyt materiaali. Vuorin ansiosta vaate on kevyt käyttää ja ylimääräinen lämpö pääsee haihtumaan vaatteen sisältä siten, että et kastu ja kylmety. Monissa talvitakeissa ja talviliiveissä on lisäksi pidennetty selkäosa, jonka ansiosta lantion alue pysyy lämpimänä myös silloin, kun kumarrut alas- tai eteenpäin.

    Suuri osa talvivaatteistamme on hengittäviä sekä tuulen- ja vedenpitäviä, eli sade ei läpäise vaatetta ja pysyt kokonaan kuivana ja lämpimänä. MASCOTin oma MASCOTEX®-materiaali on sertifioitu, vedenpitävä ja hengittävä, ja sitä käytetään monissa talvivaatteissamme. Jos talvivaatteidesi täytyy kestää vain kevyttä sadetta, meiltä löydät myös vettähylkiviä mutta samalla hengittäviä tuotteita. Talvivaatteisiimme on lisätty ominaisuuksia, jotka suojaavat tehostetusti tuulelta ja sateelta. Esimerkiksi monien talvihousujen lahkeissa on pitkä vetoketju ja tuulisuoja, jonka ansiosta lahkeen voi vetää tiiviisti saappaiden päälle pitämään kylmän ulkona.