Lämpöaluspaidat

    Talvella pakkasella ulkotöissä työskentelevien on tärkeää käyttää kosteutta siirtävää vaatekerrosta, joka pitää kehon kuivana koko työpäivän ajan. MASCOTin valikoiman miellyttävät lämpöaluspaidat vievät vähän tilaa ja soveltuvat käytettäviksi sisäkerroksena muiden työvaatteiden alla. MASCOTin lämpöaluspaidat vaihtelevat malleiltaan ja laadultaan.

    MASCOTin lämpöaluspaidat sisältävät sekä eristäviä että kosteutta siirtäviä ominaisuuksia, jotka pitävät käyttäjänsä lämpimänä ja kuivana. Lämpöalusvaatteiden tehtävänä on siirtää kosteus nopeasti pois iholta seuraavaan vaatekerrokseen, jotta sisäkerros ei tuntuisi kylmältä ja märältä. MASCOTin monet lämpöaluspaidat sisältävät COOLMAX®-materiaalia, joka siirtää erittäin tehokkaasti kosteutta pois iholta. Lisäksi COOLMAX®-materiaali tekee lämpöalusvaatteista nopeasti kuivuvia, minkä ansiosta käyttäjä ei vilustu. Näin vaatteiden käyttömukavuus pysyy parhaana mahdollisena työpäivän aktiivisuustasosta riippumatta.

    Monet MASCOTin lämpöaluspaidat on valmistettu joustavasta materiaalista, joka mukautuu kehon liikkeisiin ja tarjoaa optimaalisen liikkumisen vapauden. MASCOTin lämpöaluspaidat ovat saumattomia eikä niissä ole sisäpuolelle ommeltuja lappuja, joten ne eivät myöskään hierrä liikkumisen aikana. Lämpöalusvaatteita on saatavilla sekä lyhyt- että pitkähihaisina malleina ja neutraaleissa väreissä, joita ovat musta, laivastonsininen ja harmaa. Mikäli tarvitset työssäsi erityisen hyvää suojaa kylmyydeltä, valikoiman ainoa monisuojaava lämpöalusvaate on ominaisuuksiltaan antistaattinen ja palamista hidastava. Lisäksi se on hyväksytty asiaankuuluvien standardien mukaisesti.