Turvajalkineet

    Turvajalkineet eivät ole vain jalkineita, vaan välttämättömyyksiä työpaikoilla vaaroilta ja mahdollisilta tapaturmilta suojautumiseksi. Samanaikaisesti jalkineiden on kestettävä äärimmäisiä olosuhteita ja tunnuttava miellyttäviltä jaloissa. MASCOTilta löydät laajan valikoiman turvajalkineita, -saappaita ja -sandaaleja, jotka täyttävät kaikki nämä vaatimukset.

    Valikoiman tuotteissa on erilaisia toimintoja ja yksityiskohtia. MASCOT tarjoaa nimittäin useita mallistoja, joiden tuotteet soveltuvat monille eri toimialoille. Valikoiman kaikki turvajalkineet on sertifioitu EN ISO 20345 -standardin mukaisesti, mikä takaa, että tuotteet täyttävät korkeimmat turvallisuusvaatimukset työjalkineiden ominaisuuksien osalta. MASCOTin S3- ja S1P-luokkien turvajalkineet on varustettu naula- ja varvassuojilla.

    Innovatiivisia ratkaisuja

    W MASCOT podążamy za najnowszymi tendencjami i staramy się być w awangardzie innowacyjności. Dlatego nasz asortyment obuwia ochronnego obejmuje na przykład produkty z systemem zapinania BOA® Fit System, w którym tradycyjnie wiązane sznurowadła zostały zastąpione przez pokrętło – obsługiwane jedną ręką i zapewniające optymalne dopasowanie buta. Jeżeli preferujesz klasyczne obuwie robocze, w naszej ofercie znajdziesz też oczywiście wiele modeli ze zwykłymi sznurowadłami.

    MASCOTin turvajalkineet on valmistettu uusimmista ja innovatiivisimmista materiaaleista parhaan työskentelykokemuksen takaamiseksi. Kengänpohjissa on erilaisia toimintoja sen mukaan, millaisessa ympäristössä jalkineita käytetään: tuotteissa voi olla naulasuoja, suojaus öljyltä ja bensiiniltä tai liukastumista estäviä ominaisuuksia. Löydät varmasti laajasta valikoimasta juuri omiin toiveisiisi ja tarpeisiisi sopivat jalkineet.